Коледа винаги е много по-прекрасна, когато си малък, но какво

...
Коледа винаги е много по-прекрасна, когато си малък, но какво
Коментари Харесай

Хитрият план на малкото момче да разбере истината за Дядо Коледа кара мама да си скубе косите

Коледа постоянно е доста по-прекрасна, когато си дребен, само че какво се случва, когато оставиш съмненията ти да разядат магията?

Седмицата преди Коледа би трябвало да бъде изпълнена с радостно неспокойствие за идването на Дядо Коледа. Но едно хитро деветгодишно дете желае да подложи магията на тестване, с цел да види дали в действителност съществува такова нещо като Дядо Коледа.

Любопитството на дребното момче остави майка му Дори в суматоха, защото част от основния му проект за откриване на истината за Дядо Коледа е да „ прошепне “ своя коледен лист в празна стая, с цел да види дали огромният човек може да чуе.

Той отхвърля да каже на майка си какво има в листата, безапелационен, че с цел да приключи същински тест, единствено Дядо Коледа може да чуе молбата му. Но в този момент майката си скубе косите поради гениалния проект, защото е държана в незнание.

Паникьосаната майка се обърна към X, прочут преди като Twitter, с цел да я показа тестване. Тя сподели: „ Молех моето деветгодишно дете да напише...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР