Коледа отмина, подаръците са раздадени и сякаш манията по онези

...
Коледа отмина, подаръците са раздадени и сякаш манията по онези
Коментари Харесай

Вещите, от които нямаме нужда, но искаме да имаме

Коледа отмина, подаръците са раздадени и като че ли манията по тези лъскави, само че не изключително потребни движимости, които неизвестно за какво желаеме, също отмина. Ако сме от хората, които не са почитатели на материалното и скъпите дарове, сигурно ще се зачудим кой би дал толкоз пари за тези движимости. Но в случай че си падаме по лукса, евентуално още в този момент ще желаяме да притежаваме нещо сходно.

Компанията Tiffany & Co. е добре позната с първокласните си бижута и най-много с красивите годежни пръстени. Ако за сходна цел някои биха оправдали да се пръсне крупна сума, то да дадеш 1650 $ за 10 кубчета сребърно Лего си е чисто разхищаване.

 Снимка 397407

Всъщност, това е една от хрумките в сбирката на Tiffany & Co. " Everyday Objects " , която ни показва първокласни версии на движимости, които евентуално имаме вкъщи и евентуално използваме в всекидневието си. Вещи, от които е съвсем несъмнено, че нямаме потребност, само че някак доста ни се желае да ги имаме. Ей по този начин, тъй като са готини.

Това ексцентрично и много първокласно Лего несъмнено не е подарък за деца, които да развиват своята креативност. Неговото предопределение е просто да краси дома и да демонстрира на близките, че можем да си го позволим.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Laura Sweet (@ifitshipitshere) на Ное 8, 2017 в 5:55 PST

За разлика от кубчетата за редене, покрити с чисто сребро, останалите артикули от сбирката, предопределена най-много за постоянните клиенти на Tiffany & Co., които не си броят парите, имат и практическо приложение.

Като стартираме със сребърния нож за пица, минем през острилката за моливи от сребро и стъкло, йо-йо от сребро и орехова дървесина, сребърна кутийчица за хапчета, напомняща картонена от китайска храна и стигнем до златна сламка за питиета , написа Insider.

 Портрет на художник (басейн с две фигури), Дейвид Хокни и най-скъпата картина на жив художник
От през днешния ден това е най-скъпата картина на жив художник

Коя е и за какъв брой се продава

 Снимка 397406

Кълбо с прежда със сребърни влакна за 9000 $ и сребърно гнездо за яйца за 10 000 $ са най-скъпите артикули в сбирката с " ежедневни движимости ", които умерено можем да сменяем с по-евтините им други възможности без да свърши светът. Но и движимости, които отдалеко крещят, че имаме висок стандарт на живот.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Eva | Heartland Lady (@heartland_lady) на Ное 23, 2018 в 7:58 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР