Коледа, онова вълшебно време от годината, когато ни се струва,

...
Коледа, онова вълшебно време от годината, когато ни се струва,
Коментари Харесай

Да подариш емоция за Коледа - кои са най-добрите подаръци тази година?

Коледа, това вълшебно време от годината, когато ни се коства, че всичко е допустимо, още веднъж наближава. Дори да не си най-заклетият почитател на този интервал, още при започване на декември се усещаш някак превзета от нарасналите се светлинки в близост, приповдигнатото въодушевление и по-честите усмивки.

С началото на месеца се настанява и желанието да забавим темпото, да се любуваме на снежинките умерено с чаша горещо какао и на повече време с обичаните си хора . Вместо това обаче, като че ли ускоряваме оборотите. Бързаме да приключим всички задания до края на годината, изнервяме се от тълпите по магазините и в последна сметка избирането на дарове се оказва постоянно напрягаща и даже непостижима задача. Къде тогава остава магията на празника ?

През тази година взехме решение да се допитаме до един от най-големите портали в онлайн търговията - Grabo.bg, с цел да ни подскаже няколко истински хрумвания за дарове. Защото е ясно, че по този начин ще си спестим много врява по магазините - извършването на покупки онлайн демонстрира своите преимущества изключително преди Коледа.

 Коледа семейство празници Pexels

За феновете на адреналина

Това са хора, които просто скучаят, в случай че няма някакво предизвикателство, затруднение за превъзмогване, височина, експедитивност или каквото и да било друго събитие, ускоряващо пулса над 120. Всеки има най-малко един прочут, на който всяка година се чуди какъв подарък да измисли. Ако незабавно се сети за подобен човек, имаме няколко подобаващи хрумвания, от които към момента може да не си се възползвала.

Екстремно шофиране на дрифт автомобил или пък на моторна шейна в планината . Хубави гледки, скорост и аромат на изгорели газове. Да, някои хора имат потребност тъкмо от това, с цел да се почувстват живи.

Имаш другар с уплаха от летенето ? Защо тази година не му подариш привиден полет с авиосимулатор ? Възможността да ръководи аероплан и да държи нещата, които го плашат, в собствен надзор, може пък да оказват помощ против уплахата. Ако ли пък не, сигурно, ще се радва да „ полети” без да се отлепя действително от земята.

Един не толкоз рисков вид е и полетът с балон , в който можеш да правиш компания и ти . Достатъчна височина за интензивен пулс, красиви гледки от високо и в последна сметка - паметен спомен за нещо, което надали ще преживеете отново. Малко евентуално е балоните да се върнат като главно средство за напредване, нали по този начин? Не забравяйте единствено да се облечете добре и да пазите ушите си от студа.

 Коледа празници Pexels

За по-спокойните натури

Стигаме и до по-големия % хора, които избират по-спокойните занимания и дарове, които да не подсказват с нищо опцията да си счупят врата. Като казахме врата… Да! Идеята за масаж изобщо не е неприятна. Даже е мощно целесъобразна, в случай че се допитате до множеството квалифицирани рехабилитатори. Ежедневие през целия ден на компютъра? Или пък работа с целодневно стоене на крайник? Всички имаме такива другари, които се оплакват непрекъснато от болки в гърба, врата, китката . Ето я чудесната концепция за подарък - масаж ! Дали на цяло тяло или пък единствено на тил , дали с шоколад, зехтин, кокос, майонеза, разновидности има доста, тъй че изборът ще е предостатъчен.

 Коледа празници Pexels

За авантюристите по душа

Стигаме и до тези другари, които постоянно имат по един стегнат куфар у дома, ако някой каже: „ Хайде да пътуваме! “. За тези хора пътуването е метод на живот и единственият смисъл, който прави всекидневието релативно търпимо. Ясно е, че при тях най-широка усмивка ще провокира едно странствуване . Екскурзия до Египет, Дубай, Йордания или пък някъде по-близо из по този начин обичаната Европа - ти ще решиш къде, тъй като най-вероятно ще стягате багажа дружно. Какъв по-хубав подарък от това да се насладите на споделени страсти в непозната страна или пък в обичано местенце отвън родината. Чужд език, нови места, друга храна - това постоянно дава добър рестарт, даже да не си най-запаленият странник.

 Коледа празници Pexels

Разбира се, с цел да подариш споделено прекарване, не е нужно да биете 1000 км. Някоя спа отмора в планината или до топли минерални извори сигурно ще прогони бързо мислите за вируси, задания, проблеми. Идеята е чудесна и за подарък за твоите родители или тези на половинката . Към спа пакета можеш да добавиш и медицински процедури и наложително напътствие за прекрасен вид алено вино. Все отново виното върви прелестно с всеки подарък, нали?

Истината е, че хрумвания за дарове има доста. Витрините и интернет пространството са затрупани с всевъзможни оферти, които да купиш. Но самото извършване на покупки напълно не е същността на празника. Основното си остава страстта. Близостта на обичаните ти хора, техните усмивки, хубавата храна, топлата къща - това постоянно ще бъде най-ценното за Коледа . И в случай че успееш с твоя подарък да зарадваш нечие сърце или да улесниш живота му, да го предизвикаш с нещо ново, да го накараш да си спомни или пък да си сътвори нови мемоари, всичко това ще бъде твоята персонална щипка магия в тайнството на коледните празници .

 Коледа празници Pexels

Виж всички хрумвания за истински коледни дарове.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР