Коледа е само след няколко дни и повечето популярни личности

...
Коледа е само след няколко дни и повечето популярни личности
Коментари Харесай

Елена от Ергенът се снима ГОЛА до коледната елха

Коледа е единствено след няколко дни и множеството известни персони също като нас към този момент украсиха своите коледни елхи.

Финалистката в последния сезон на " Ергенът " Елена също провокира възторг с появяването си до елхата... по долни дрехи!

Без срам, тъкмо в типичния за нея жанр, Елена показа:

„ От дребна съм " на контра " що се отнася до коледен дух, само че тъкмо в този момент може да сме крепко в клишето. Позволено ни е да си носим коледните пуловери, топлите чехли, да преяждаме с мандарини, сарми и капами, да се усещаме леко неловко раздразнени от въпросите вид " А внуци по кое време ", и даже в случай че доста ни се желае да чупим клишетометъра, да си пуснем " Сам у дома ". Also, в този момент е моментът да сме клиширано остроумни в Threads, само че това е друга тематика. Честно казано, след тази извънредно турболентна и хубава година, нямам самообладание да се трансформира в едно почиващо, гледащо в мигащи точки, белещо портокали коледно факсимиле “ – обобщава Елена, която в края на август разкри, че има мъж до себе си, публикувайки фотография от морето, на която двамата се целуват.

 

Припомняме, че в края на октомври Елена разгласява нови фотоси и разкри, че половинката й „ е страховит танцьор и единственото, за което скърбя, е, че роклята ми беше прекомерно дълга на сватбата и не можех да потъна изцяло в танца “. 

А ние тръпнем в очакване за трети сезон на " Ергенът ", в който основно настоящо лице ще бъде предприемачът Александър Младенов.

 

Пожелаваме на Елена и на вас светли празници!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР