Коледа е най-светлият празник в годината, но като че ли

...
Коледа е най-светлият празник в годината, но като че ли
Коментари Харесай

Коледа: Презареждане за меломани

Коледа е най-светлият празник в годината, само че сякаш всеобщо го трансформираме в безпределно афтърпарти на прословутия Черен петък от ноември. Между две трапези смисълът на Рождество Христово се изпарява, а духовното витае единствено към печката. Ако не ви се гледа «Сам вкъщи» за 843-ти път, послушайте малко музика. Изпращаме 2019-та с няколко заглавия, които сигурно ще трансфорат ваканцията ви от естествено злополучие на маса в кино прекарване.

Суинг край елхата с Роби Уилямс

Когато не написа в блогове за извънземни, не играе футбол и не катери дървета по подозрително долни дрехи, Роби Уилямс прави това, в което е най-хубав - музика. Преполовявайки 40-те неприятното момче от Сток он Трент от ден на ден се приближава до английския аналог на Синатра. Новото украшение в дискографията му идва със звън на коледни звънчета и мирис на джинджифил, само че дрескодът край елхата би трябвало да е смокинг и рокля с гол тил. The Christmas Present (Sony Music/ “Вирджиния рекърдс “) обезпечава притока на ендорфини в мозъка ви с няколко сърцати рок кавъра (It Takes Two с Рот Стюард), елегантни суинг части и зимни класики на кг (Rudolph, Winter Wonderland). Проектът е разграничен на два диска – The Christmas Past (събрал евъргрийни като Let It Snow) и The Christmas Future. Tам са складирани истински тракове като Bad Sharon, в която Роби кръстосва глас с шамиона по бокс Тайсън Фюри.

Разкопчаваме постепенно с най-хубавото от Енрике  

Eдин латино кумир срещнал различен и му споделил „ Чуй Енрике Иглесиас и се ожени! “. Това е колкото анекдот, толкоз и действителност, тъй като към този момент две десетилетия трубадурът с взор на дете гради мултимилионна империя върху баладите си за обич, мъжество и още нещо. Каквото и да слуша човек,  рано или късно харесва най-малко една негова ария. Така че си пуснете  Greatest Hits („ Анимато мюзик “/Universal Music Group) и посочете коя е тя. Иглесиас е феномен, който си заслужава да бъде забелязан и онлайн. Гласът му не покрива пет октави, само че в случай че се навие да издаде справочник за желязна връзка с публиката, сигурно ще стане бестселър. 

Greatest Hits включва 16 песни, измежду които зарибяващо танцувалната Bailando с Шон Пол, I Like It с Питбул, разкопчаващата сутиени от разстояние Hero и поканата за скок в леглото Tonight (I’m Lovin’You).

Лана Дел Рей  – извоювана с шест акомпанимента

Очната й линия те придвижва в средата на 50-те, само че текстовете й са белязани от тестостерона и еманципацията на цифровото потомство. Харесваме Лана Дел Рей поради способността й да оцелява със своята винтидж потиснатост в много наперения и високомерен поп свят. Тембърът й изпъква като чернобял фотос върху пъзел от LED екрани, а частите в Norman Fucking Rockwell („ Анимато мюзик “/Universal Music Group) ни разхождат край калифорнийския бряг с 30 км в час. Охлювската скорост, която ти разрешава да осмислиш и почувстваш видяното край пътя. Албумът е кръстен на Норман Рокуел, художник и илюстратор с три брака зад тила си и сериозен отпечатък върху американската поп просвета. Думичката с F Лана вкарва „ от съзвучие “. „ Ч***ш ме толкоз добре, че съвсем ти споделих „ Обичам те “, пее Лана в парчето-кръстник на албума, а мелодията те пренася  в безвремието на късен августовски следобяд.  Четвъртият албум на момичето със синдрома на Лятната горест в гласа е в съавторство с Джак Антонов, работил с Тейлър Суифт и Лорди. „ Той е супер обществено отворено празненство животно. На пръв взор - всичко, което аз не съм. За това се учудих какво би могъл да ми предложи като хармонии, когато ме предложения в студиото си. Обикновенно аз съм тази, която носи музика на продуцентите. Изсвири шест акомпанимента на пиано, които бяха луксозни, и ми ги подари. Създадохме първата си ария за час “, споделя Лана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР