Колата, която катастрофира на столичното околовръстно в близост до с.

...
Колата, която катастрофира на столичното околовръстно в близост до с.
Коментари Харесай

Катастрофирал автомобил с водка и райски газ на полицай изгоря съмнително СНИМКИ

Колата, която катастрофира на столичното околовръстно наоколо до с. Чепинци, е изгоряла до основи. За момента няма информация по какъв начин се е стигнало да възпламеняването на лекия автомобил. Както съобщихме, през вчерашния ден колата провокира пътен случай, а по данни на пътния специалист Диана Русинова, возилото е благосъстоятелност на чиновник на Министерство на вътрешните работи. 

  " Ето това е останало от автомобила, който провокира ПТП нощес на околовръсното наоколо до с. Чепинци.

Оказа се, че лидерът, който при маневра изпреварване на неразрешено за това място е отказал полеви тест за алкохол и опиати. Той също по този начин е чиновник на Министерство на вътрешните работи в СПС (Специализирани полицейски сили). Жената, с която живее също е чиновник на Министерство на вътрешните работи във Второ районно управление (на МВР) (според анонимна информация постъпила до мен).

В автомобила имаше флакони наподобяващи така наречен “райски газ ”, балони и бутилки евентуално с водка.Странно за какво този автомобил беше зарязан в канавката и часове по-късно изгоря.

Питам се какви хора работят в Министерство на вътрешните работи и ни “пазят ”? ", написа Русинова.
 Така след възпламеняването на колата въпросите стават повече от отговорите. А ще има ли кой да отговори на тях? Очаквайте детайлности! 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР