Колаж Създаде се напрежение между бившия и настоящия шеф на

...
Колаж Създаде се напрежение между бившия и настоящия шеф на
Коментари Харесай

Караянчева към председателя на парламента: Историята не започва от Вас, срещала съм се с колегата си от Северна Македония

Колаж

Създаде се напрежение сред някогашния и сегашния началник на Народното събрание.

Председателят на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева опроверга изказвания на наследника си на поста в 47-ия парламент Никола Минчев от Политическа партия. В обява в обществената мрежа Facebook Караянчева напомни, че се е срещала с ръководителя на Народното събрание на Северна Македония, обратно на казаното от Минчев.

„ Чух, че съгласно ръководителя на 47-ото Народно заседание не съм се била срещала с сътрудника ми от Република Северна Македония. Колко забавно, само че погрешно! Уважаеми сътрудник, обстоятелствата са единствено на няколко клика разстояние в формалната страница на ръководената от Вас институция. Приемете, че историята не стартира от Вас, с цел да не изпадате в смешни обстановки.

P. S. Провела съм над дузина публични и неофициални срещи и диалози с сътрудника Талат Джафери, както в София и Скопие, по този начин и в границите на редица интернационалните конгреси “, написа Цвета Караянчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР