Кола е била запалена тази нощ във Враца, научи агенция

...
Кола е била запалена тази нощ във Враца, научи агенция
Коментари Харесай

Огнена атака! Драснаха клечката на кола във Враца, камери заснеха подпалвача /снимки/

Кола е била запалена тази нощ във Враца, научи организация BulNews. 
Атаката е осъществена минути след 3 часа. Запален бил лек автомобил „ Фиат Пунто “, паркиран пред жилищна постройка на улица „ Струма “ в града. Очевидци, разбудени от шума, подали сигнал на телефон 112 и на мястото дошъл екип огнеборци. Пламъците били потушени, само че по колата били нанесени обилни материални вреди. 
Огнената офанзива била снимана от охранителните камери на близкия магазин за играчки „ Селека “. На фрагментите се вижда по какъв начин млад мъж полива автомобила със запалителна течност, драсва клечката и побягва. 
Автомобилът е благосъстоятелност на 20-годишен юноша, само че се употребява от татко му, който е на 53 години. Той описа, че няма визия кой и за какво може да навреди на него или фамилията му. Той работи като гробокопач, а синът му е в строителството. Мъжът подозира, че в закононарушението са забъркани наркозависими младежи, които обикалят региона. 
Освен вредите по автомобила, чиято предница е изцяло изгоряла, в колата е имало и огромна сума пари. Изгорели са към 1 900 лв., които притежателят държал вътре. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане за тенденциозен палеж. Записите от камерите са предадени на полицията и чиновниците на реда търсят пиромана. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР