Кои са най-полезните опции в Betano app

...
Създаването на мобилно приложение за спортни залози е отговорна и
Коментари Харесай

Създаването на мобилно приложение за спортни залози е отговорна и понякога доста трудна задача. Анализаторите дават за пример Betano app като един от добрите партньори на средностатистическия спортен запалянко. Причината е, че това приложение получи награди от технологични независими издания и също така ясно поставя основите и елементите, към които конкуренцията да се стреми.

Логично е, че същото е насочено за игра в платформата на този букмейкър, но освен възможност за по-добър контрол и забавление, същото може да се превърне в нашия персонален спортен агент, който се стреми да ни даде максимума от играта. Ето и някои полезни функции, на които трябва да обърнете внимание.

Един от първите и важни елементи в това отношение, са така наречените push нотификации. Това са онези моменти, когато приложението изпраща съобщения за предстоящи дербита, за интересни нови промоции или данни за вашите направени залози. Идеята тук е, че по всяко време знаете какво се случва и какви действия да предприемете, без да изпускате никаква важна и полезна информация. Мобилното приложение може да играе ролята на социална мрежа за спортния свят.

Кеш-аут функцията, както и нейните разновидности като пълен и частичен такъв, могат да бъдат открити в това приложение и вършат много полезна работа, когато говорим за по-рискови залози. Благодарение на тях, имаме свободата да изтеглим нашия залог, преди да бъде обявен за губещ или да го затворим по-рано, докато сценарият на срещата се развива в наша полза. Самото боравене с тази функция не се различава особено от десктоп версията. А още по-добрата новина е, че е на един клик разстояние.

xGoals е ново предложение, което клиентите и почитателите на залози на живо, тоест по време на самото дерби, могат да следят и гледната точка на изкуствен интелект, който прави определени заключения на база представянето на играчите. До тук добре, но нека не забравяме, че това, както посочва самият оператор, не е гаранция за успех, а просто още една статистика, на която може да се обръща внимание. Машините също могат да грешат, когато говорим за спорт и точно по тази причина не се препоръчва да го следвате сляпо. Ще ви бъде необходим вход към игрите на букмейкъра и ще трябва да се логнете, за да използвате всички налични екстри.

Нека не забравяме, че има много потребители, които често използват опцията за пряко предаване на спортни срещи. Не се изисква абонамент или някакви други специални изисквания, достатъчно е да имате депозит в сметката си или ако липсва такъв, брандът позволява гледане на пряко предаване ако в последните 24 часа сте направили залог. Логично е, че имате нужда от добра и бърза интернет връзка, която в днешно време може да бъде открита навсякъде.

Една интересна и нова опция е, така нареченото Betano Replays. Това е онзи момент, когато даден футболист порази противниковата мрежа, подозираме, както и самият оператор, че искате да виждате повече от тези щастливи моменти, затова имате свободата да ги гледате колкото пъти искате по време на прякото предаване. Това е футбол от ново интерактивно поколение.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Запомнете, че функциите не гарантират успех, но дават редица предимства за отговорните играчи. Точно по този начин може да се насладите на истинската игра и да вземете най-доброто от платформата. Няма гаранция за успех, но ако следвате основните правила, имате пълната свобода да вземете максимума от всяка една игра.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР