Кои български политици уважиха прощалното парти на отиващата си американска

...
Кои български политици уважиха прощалното парти на отиващата си американска
Коментари Харесай

Кои политици бяха поканени на прощалното при на Херо Мустафа? Борисов, Карадайъ и Каракачанов са били там

Кои български политици почетоха прощалното празненство на отиващата си американска посланичка Херо Мустафа? Събитието е било нощес в посолството в София, означават български медии и фейсбук деятели.

Продуцентът Виктор Димчев, свързван с ГЕРБ и Движение за права и свободи, през вчерашния ден написа в обществената мрежа: „ Сред поканените НЕ са Кирил Петков и Асен Василев. Вместо тях партията им е показана от Даниел Лорер и Никола Минчев. Или визитата на основния прокурор Иван Гешев в Съединени американски щати е имало и друга цел, с изключение на да се снима, или Мустафа е ядосана. Много ядосана. “

Всъщност, опитът за подстрекателство на Димчев е неблаговиден или целеустремено подвеждащ, тъй като Novinite.bg сутринта сподели, че водачите на „ Продължаваме промяната “ сега са в Съединени американски щати. Тази заран Кирил Петков пусна фотография от среща със сънародници във Вашингтон. Дали той и Асен Василев са били поканени на празненството на Херо Мустафа – не може да се каже.

По информация на сътрудниците от уеб страницата „ Флагман “ обаче там са били няколко техни съпартийци - Никола Минчев, Даниел Лорер, Андрей Гюров и Калоян Икономов.

ГЕРБ също са имали няколко представители – водачът Бойко Борисов, както и досегашните депутати Даниел Митов, Екатерина Захариева, Христо Гаджев, Деница Сачева.

Движение за права и свободи е била показана от ръководителя Мустафа Карадайъ, а Българска социалистическа партия – от Атанас Зафиров и Драгомир Стойнев. От „ Демократична България “ е бил видян Атанас Славов.

На празненството е участвал и някогашният ръководител на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, който бе боен министър в държавното управление „ Борисов 3 “.

Отсъствали са президентът Румен Радев и служебният министър председател Гълъб Донев.

Имало е обаче много министри. Забелязани са вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов, вицепремиерът и транспортен министър Христо Алексиев, енергийният министър Росен Христов, икономическият – Никола Стоянов, правосъдният – Крум Зарков, както и новият министър на културата Найден Тодоров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР