Когато звездите се развеждат, нещата може да станат изключително сложни.

...
Когато звездите се развеждат, нещата може да станат изключително сложни.
Коментари Харесай

Нов обрат в бракоразводното дело на Кевин Костнър

Когато звездите се развеждат, нещата може да станат извънредно комплицирани. Освен да се разделят парцели и грижата за децата , постоянно се постанова да се обясни финансовото положение на бившето семейство, както и издръжката, която се поставя на единия родител.

От няколко месеца разводът на Кевин Костнър провокира интерес точно поради разминаването в това, което той е подготвен да изплаща, и условията на майката на децата му Кристин Баумгартнер.

След двудневно чуване в съда в Санта Барбара, в петък Кевин Костнър реализира голяма победа в разногласието. Съдията се произнесе в негова изгода и се съгласи, че артистът би трябвало да заплаща на някогашната си брачна половинка единствено 63 209 $ на месец прехрана за дете.

 кевин костнър Getty

Сумата е фрапантно по-малка от това, което Кристин изискваше от някогашния си.

След като съдът разпореди издръжката на децата да бъде понижена, Кристин Баумгартнер изглеждаше смаяна , само че не изрази никакви страсти и отхвърли формален коментар, рапортуват от ET. Самият Кевин Костнър обаче изглеждаше удовлетворен от правосъдната заповед.

Припомняме, че съдът краткотрайно подреди на 68-годишния Костнър да заплаща на Баумгартнер 129 000 $ на месец. Първоначално артистът държеше на сумата от 51 900 $ месечно, до момента в който някогашната му брачна половинка изискваше 248 000 $ на месец.

 кевин костнър Getty

Миналата седмица Баумгартнер се обърна към съда, искайки сумата от $129 000 на месец да бъде увеличена на $161 000.

49-годишната Кристин твърди, че за децата им е значимо да имат „ метод на живот, съпоставим с този, на който са се радвали “, когато тя и Костнър към момента са били двойка. Двойката има три деца - синовете Кайдън, 16, и Хейс, 14, и щерка Грейс, 13.

Баумгартнер подаде молба за бракоразвод през май след 18 години брак.

 кевин костнър Getty

Преди това Костнър съобщи, че има подготвеност да изплаща прехрана, задоволителна, с цел да посрещне рационалните потребности на децата. Той заподозря някогашната си брачна половинка, че не е изцяло откровена по отношение на финансовите измерения на тези потребности.  

Костнър настоя, че двамата „ просто се разграничават във връзка с това какво значи „ рационални потребности “ в подтекста на издръжката на децата им. “

В последна сметка артистът от сериала „ Йелоустоун “ предложи сумата от 63 209 $ на месец, добавяйки, че тя изцяло дава отговор на месечните разноски на децата. А съдията по делото наподобява е приел това.

 кевин костнър Getty

По време на делото Костнър показа страха си от финансови усложнения, изключително имайки поради, че работи единствено по планове, които го интересуват и/или е финансирал самичък.

„ Винаги ще се грижа за фамилията си, само че тази цифра [искането за прехрана на Баумгартнер] е мощно повишена “, сподели Костнър в съда.
 image2_16x9.png Задава се годината на Дървения Дракон: какво да чака всяка зодия от 2024 съгласно китайския хороскоп На фокус
Костнър показа още, че не взема огромна заплата от личните си продуцентски компании , акцентирайки като годишен приход от тях сумата от 240 хиляди $ . Той свидетелства, че сега се е отдал на най-новия си план, уестърн кино лентата „ Хоризонт: Американска сага “, като го  финансира, режисира и взе участие в него . Той добави, че поради бракоразводното дело се е наложило да отсрочи излизането на поредицата в четири елементи.

По време на двудневното чуване Баумгартнер настоя да се вземе поради заплатата на Костнър в сериала „ Йелоустоун “ , само че той възрази, че заплащането в размер на 1 милион $ на епизод е по-скоро изключение в кариерата му.

Въпросът дали Костнър би трябвало да заплати адвокатските възнаграждения на Баумгартнер ще бъде прегледан от съда на по-късна дата.
 Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?  Колко костваха най-скъпите звездни разводи?
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР