Когато земният Телец срещне мрачния Рак, тяхната взаимна любов към

...
Когато земният Телец срещне мрачния Рак, тяхната взаимна любов към
Коментари Харесай

3 причини, поради които връзката между Рак и Телец обикновено води до брак

Когато земният Телец срещне мрачния Рак, тяхната взаимна обич към фамилията и потребността от сигурност им оказва помощ да се обвържат. Освен любовта им към храната, лукса и домашния уют, различен аспект, който сближава Телец и Рак, е взаимното им почитание и удивление към майките им. Наречете ги момченцето на мама или момиченцето на мама, само че надали ще откриете, че човек, роден под тези знаци, има обтегнати връзки с майка си. Прочетете идващите редове, с цел да разберете за какво множеството връзки сред Телеца и Рака от зодиака нормално приключват с брак.

1.           Те поддържат връзка намерено
Ето за какво мъжете обожават дамите Телец
Добре възпитани и изискани, очарователни и привлекателни - дамите Телец несъмнено знаят по какъв начин да създадат усещане. По някаква причин...
Прочети повече
Да имаш доста общи ползи постоянно не е задоволително, с цел да продължи една връзка. Ключът към трайната обич също е отворената линия на връзка и никой не прави това по-добре от Телец и Рак. Въпреки че Телецът е твърдоглав, а Ракът е извънредно сензитивен, и двата знака имат вяра в емпатията, която им разрешава да се грижат надълбоко за другия. Нито един спор не остава забранен за дълго с тези два знака.

2.           Те са настроени в унисон с прочувствените потребности на другия

Настроението на Рака постоянно се въздейства от измененията във етапите на луната. Следователно, той търси непоклатимост, която Телецът може да обезпечи. Раците също търсят безспирна преданост и това е нещо, което внимателният Телец с подготвеност предлага на прочувствения и сензитивен Рак. Тези знаци внасят прочувствена дълбочина в любовта си, която евентуално в никакъв случай не са чувствали, до момента в който са контактували с други знаци.

3.           Имат отлична химия в спалнята
Ако обичате ТАЗИ зодия... в никакъв случай не я изпускайте!
Има една зодия, която постоянно може да ти даде всичко, без да желае нищо в подмяна. Човек, който обичат същински, дава всичко от себе си прочие..
Прочети повече
Една от главните аргументи, заради които тези знаци се схващат по този начин добре, е тяхната химия. И двамата се стремят да се свържат един с различен на по-дълбоко равнище, а не на повърхностна сласт. Следователно, когато последователността и търпението се смесват с удоволствието, това радва и Рака, и Телеца извънредно доста. Когато става въпрос за фамилиарност, те се радват на доста гушкане, топлота и смислени диалози в тъмното.

Въпреки че най-силният афинитет наподобява е сред Рак и Телец, тези знаци се радват на разнообразни равнища на съгласуемост с други знаци. Ако сте Рак, който търси среща, може да е добре да се отворите към своя сътрудник, вместо да се пандизите, когато възприятията ви са засегнати. Телецът, въпреки това, може да се възползва от това да пусне нещата, вместо да бъде тесногръд, с цел да построи по-силни връзки с други знаци!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР