Когато времето се затопли, трябва да сме почти сигурни, че

...
Когато времето се затопли, трябва да сме почти сигурни, че
Коментари Харесай

Миа Халифа и секси ваканцията ѝ в Мексико

Когато времето се затопли, би трябвало да сме съвсем сигурни, че фотосите на секси дами по бански в обществените мрежи ще зачестят.

Миа Халифа да вземем за пример не се свени да остава с по-малко облекла и когато не е чак толкоз топло. Но в тази ситуация е избрала да пътува с другари до Мексико, с цел да разпусне. Идеална дестинация за задачата съгласно нас.

В профила си в Instagram Халифа показа пост с няколко фотоси и видеа, на които се вижда, че е в огромна компания и се забавлява. И мариачите са наложително в центъра на купона - въпреки всичко действието се развива в Мексико.

На едно от видеата даже се вижда по какъв начин в компанията на двама своя другари Миа Халифа танцува много провокативен танц, който изисква от нея съвсем да легне на пода. Е, явно няма проблеми с планковете.

" Тази страна, хората, храната, историята... същинска магия ", изрази очарованието си с думи Халифа.

Но то се вижда от различен пост на бившата порно звезда. И на него се вижда освен в какъв брой добра форма е... Явно Миа Халифа е решила да се порадва на водата освен денем, само че и през нощта. И да, секси е и по бански, и по мокра транспарантна рокля.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР