Когато виждате хора в беда – спирайте да помагате. За

...
Коментари Харесай

Катастрофирал моторист в Добричко с призив: Когато виждате хора в беда – спирайте да помагате!

Когато виждате хора в неволя – спирайте да помагате . За това приканва моторист , който по знамение се е отървал единствено с комоцио след тежка злополука на 24 декември . По този мотив той е споделил обява във Фейсбук, в която споделя по какъв начин се е случил случаят и благодари на всички хора, които са се погрижили за него. Постът му гласи следното:

„ 24.12.2023

Почти умрях! Между Ведрина и Генерал Киселово.

Много благодаря за поддръжката и за хората, които ми извикаха кола за спешна помощ и се погрижиха за мен. Разсеях се тъкмо преди завой и не го взех изобщо. Като катастрофирах бях в безсъзнание. Повече няма да карам мотор, одобрявам го като знак. Много благодаря на всички помогнали.

Внимавайте доста, когато карате и бъдете трезви с страстите и физическото си положение (аз не се бях наспал него ден). Отървах се единствено с комоцио, а злополуката ми беше доста тежка и имаше късмет да умра даже.

Отново благодаря на всички отзовали се, поисквам всичко хубаво на всички.

Когато виждате хора в неволя – спирайте да помагате. Преди дни спряхме с брат ми да помогнем на едни момчета, закъсали на пътя без ток на колата и ето, че дни по-късно се наложи някой да спре за мен и да ме избави. Благодаря ви доста! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР