Когато виждаме знаменитости по телевизията, често забелязваме само луксозните моменти

...
Когато виждаме знаменитости по телевизията, често забелязваме само луксозните моменти
Коментари Харесай

Щастливец, че е жив, Аштън Къчър благодари на Мила Кунис, която го подкрепи при рядко заболяване

Когато виждаме звезди по малкия екран, постоянно виждаме единствено първокласните моменти от живота им, само че в действителност те са хора, тъкмо като нас. Имат своите възходи и падения и може даже да се борят с тежки болести. Аштън Къчър е прочут артист, само че все пак доста от нас не знаеха, че е диагностициран с рядка форма на васкулит. Наскоро той разкри за тази глава от живота си пред обществеността.

© aplusk / instagram

„ Събудих се един ден и имах проблеми със зрението, съвсем не виждах. Слухът ми беше нарушен, което наруши равновесието ми, не можех да вървя и имах васкулит “, разкри артистът. Бруталната борба почнала преди 3 години, а брачната половинка му Мила Кунис е останала постоянно до него. Тя показа по-късно, „ Не мисля, че имаш време да седнете и да поговорите. Просто преминаваш през протичащото се. Отиваш и се справяш с какъвто и да е здравословен проблем, само че въпреки всичко имаш деца, към момента имаш семейство, би трябвало да продължаваш да живееш живота. И мисля, че сме толкоз щастливи, че имаме един различен, само че що се отнася до това да седим там и да си приказваме непрестанно за нещата, не. Просто правиш това, което би трябвало да бъде направено. “

0000001/Reporter/East News, [email protected] /Broad Image/East News

Къчър разкри обстоятелството, че е имал големи физически проблеми, които са създали живота нетърпим: „ Част от това е психическият детайл от събуждането в болничното заведение до постигането на цялостно възобновяване. Не можех да вървя и в един миг си споделих: „ Чакай за секунда, в случай че мога да мина от неспособност да вървя до тичане на маратон за интервал от 3 години, тогава мога да оставя това да бъде част от предишното и да се усещам добре. “ В същото време той осъзна, че фамилията, което го поддържа по време на предизвикателното пътешестване, е от значително значение. Стойността на прекараното време с децата му стана негов най-голям приоритет.

© AJ Pics / Alamy Stock Photo

Днес лекарят на Къчър разкри, че зрението и слуха му към този момент са „ доста близки до естествените “ и даже разяснява, че брачната половинка му е „ удивителна “, тъй като е останала смела и блага макар тези съществени проблеми. „ Жена ми е най-хубавата “, удостовери артистът.Надяваме се всеки да има близки хора, които в никакъв случай няма да го разочароват и ще го поддържат в сложни моменти.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР