Когато видят крехката и нежна Яна Маринова, малцина вярват, че

...
Когато видят крехката и нежна Яна Маринова, малцина вярват, че
Коментари Харесай

Не само красив, но и умен! Яна Маринова се похвали с порасналия си син Никола (СНИМКИ)

Когато видят нежната и нежна Яна Маринова, малко на брой имат вяра, че тя е майка на близо 20-годишен наследник, с който извънредно доста се гордее. Повод да забележим порасналия Никола стана клипче, което майка му показа в обществените мрежи, за да изрази своята гражданска позиция по наболели в всекидневието ни проблеми.

Във видеото виждаме Никола, който сега преподава на деца в Гана.

 Яна Маринова наследник

„ Щастлива съм, тъй като имам доста да изучавам от него. Никола живееше и учеше от 14- годишен в интернат, самичък в Германия. Ние (родителите му) живеехме в България. Когато синът ми споделяше за учебното заведение си, постоянно ми е предписание най-силно усещане, че дисциплината е желязна, а някои от учителите, които той наймного харесваше бяха на по двайсетина години, с умения, познания, хъс и увлекателни истории за описване. И в случай че възпитаник им приказва неуважително – санкционира се с предизвестия, които при неспазване водят до изключване “, показва Яна.

 Яна Маринова със сина си

Тя добавя, че тази дисциплинираност в тамошните учебни заведения не значи да не можеш да спориш с учителите си по предмета или честен проблем, само че единствено с издържани причини и държание. По думите за приложимост на опиати учениците биват изгонени без никакво предизвестие. За приложимост на алкохол и и неподобаващо държание – съответните санкции, водещи до повторение на годината. в аптеките „ И всичко това в народна власт, не в комунизъм “, добавя тя.

В умозаключение актрисата споделя, че мечтае същото да се случи всеобщо и в България. „ Не виждам смисъл да показвам проблемите. Всички ги знаем “, споделя още Яна Маринова, съобщи dairknews.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР