Когато в началото на август 2015 година най-големият син на

...
Когато в началото на август 2015 година най-големият син на
Коментари Харесай

Плевнелиев и Деси Банова остават без деца заради фатална болест?!

Когато при започване на август 2015 година най-големият наследник на Росен Плевнелиев ненадейно умря, цяла България бе в потрес. Нищо преди този момент не предвещавало нещастието, случила се с 14-годишния Филип. Сърдечната рецесия зародила ненадейно, а детето бе закарано в Трета градска болница, припомня HotArena.

Въпреки напъните на лекарите, които създали всичко допустимо да спасят живота на момчето, то си отиде от този свят.

Обяснението бе, че Филип е умрял от извънредно рядка болест, която не дава безусловно никакви предварителни признаци . Тя предизвиква остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото продължение на тялото. Това провокира мощен кръвоизлив в организма, който поражда ненадейно и лекарите нормално не са в положение да го овладеят. Усеща се остра, внезапна и раздираща болежка в гърдите. Човек се задушава, изпотява и стартира да повръща. Ако в този миг не се направи незабавна кардиохирургична интервенция, изходът е съдбовен, писа „ Галерия “.

Доктори по целия свят не могат да разкрият повода за възникването на болестта, за което не е открит лек . То даже е по-опасно от рака, тъй като унищожава организма доста по-бързо. Среща се рядко, само че е открито, че се предава по завещание . Бащата на Плевнелиев също е умрял от това.

Именно заради тази причина лекари предизвестили Банова и Плевнелиев, че възможни техни наследници също могат да станат жертва на тази рядка болест .  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР