Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева толерантност към корупцията. През

...
Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева толерантност към корупцията. През
Коментари Харесай

Петков: Мафията загуби коалиционния си партньор

" Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева приемливост към корупцията. През последните няколко месеца непрекъснато се опитвахме да спазим това заричане. Закони се бавеха – постоянно от няколко индивида от Има Такъв Народ. Днес стана ясно, че този вододел е тук – сред мафията и България на свободните хора, на тези, които разчитат, че страната ще работи за тях ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков на изключителна конференция на " Продължаваме Промяната ". 

" Искам да благодаря за голямата храброст на хората, които напущат парламентарната група на Има Такъв Народ ", акцентира министър-председателят. И добави: " Днес аз видях едни в действителност смели хора, които знаят, че тяхната преданост не е към подмолния артист и неговия 20-годишен приятел Орлин Алексиев ". 

" Не сме стимулирали тези депутати. Вярваме, че в това Народно събрание има хора, които са господари на себе си и ще имат смелостта да застанат на страната на народа в борбата му против мафията ", безапелационен беше вицепремиерът и финансов министър Асен Василев. 

Снимка: Стоп кадър

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР