Когато Тита качи снимка, то тя почти веднага се превръща

...
Когато Тита качи снимка, то тя почти веднага се превръща
Коментари Харесай

Тита подлуди Инстаграм само с една снимка, феновете я питат за OnlyFans

Когато Тита качи фотография, то тя съвсем незабавно се трансформира в шлагер и събира хиляди лайкове. Поне по този начин стана и с един от последните фрагменти, които певицата качи в Инстаграм. На фотографията хубавицата се е е излегнала по стомах на леглото в спалнята, показвайки на своите почитатели съвършена усмивка и много сочни форми.

Макар самата фотография да не е предизвикателна, тя накара някои от почитателите на Тита да ѝ предложат да си направи по-скоро профил в Onlyfans, където ще бъде доста сполучлива, пишат още някои консуматори. Това няма да се случи евентуално в никакъв случай, само че е явно, че много от почитателите на Тита имат и други фантазии, а освен предпочитание за нови песни.

Виж още:

Съвсем скоро Тита дебютира в дует с Джена, а това е първата фолк ария за младата певица. " Мислех това да бъде независим план. Когато слушах парчето обаче, нещо ми липсваше. Знаех, че Джена може да пее безусловно всичко и ще даде въодушевление на песента ", показа Тита скоро пред NOVA. Тита показа, че не се тормози от мненията, че е минала във фолка, тъй като е актьор и прави това, което усеща.

Иначе певицата е щастлива с гаджето си Недко, неотдавна сподели буйната целувка сред тях. На тази фотография Тита е е напълно в бяло, по тази причина множеството другари на Недко го подкачат, че е време за женитба.   

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР