Когато стоки като китайска коприна, порцелан и чай са внесени

...
Когато стоки като китайска коприна, порцелан и чай са внесени
Коментари Харесай

7 неща, заради които се влюбихме в Huawei Watch GT 3

Когато артикули като китайска коприна, порцелан и чай са импортирани в Европа, те бързо печелят вниманието на всички. Внимание, близко до почит, изключително измежду висшата класа. В наши дни обменът и интеграцията на разнообразни култури се вливат в доста области като технологии, мода и начин на живот. Класическото изкуство и актуалните технологии последователно подхранват нова първокласна фешън хармония с друг сексапил.

Точно това откриваме в новата линия на Huawei, която съчетава елегантността и спокойствието на Изтока и блясъка и великолепието на Запада. С Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition магическият конфликт се случва на китката. Смарт часовниците са новото черно и към този момент просто не можем да си спомним живота преди тях, само че моментът с керамиката фактически ни изненада прелестно. Особено при започване на лятото, когато влюбванията стават бързо и качествено. А гмурканията в морето все по-желани. Новият модел Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition е водоустойчив до 30 метра и е със специфичен режим, който демонстрира скъпи данни по време на самото гмуркане. 

В комбиниране с метала, топлото бяло, искрящото злато и примамващото сребро, тези керамични часовници могат умерено да бъдат избрани и като произведение на изкуството. Това е първият часовник на Huawei, поддържащ разбор на сърдечната активност под формата на кардиограма, която функционалност чакаме с неспокойствие до края на 2022 година.

Представяме ви 7 неща, поради които се влюбихме в Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition:

Дисплей от бъдещето

Новото потомство смарт часовници са оборудвани с 1,32-инчов AMOLED HD пъстър екран, с по-голяма повърхност на екрана за по-кристално визуално преживяване още от пръв поглед. Показаното наличие е друго със всяко плъзгане и тракване, което дава единствено най-важната информация на една ръка разстояние, безусловно. HD цветният екран има 466*466 HD разграничителна дарба, осигурявайки изтънчено качество на картината, което може ясно да демонстрира всеки подробност на екрана. Междувременно, във връзка с образното показване, изглежда удобно, че повече информация може да се схване с един взор.



9 по скалата на Моос

Смарт часовникът разполага с леща от сапфирено стъкло, която е извънредно здрава - 9 по скалата на Моос за неотстъпчивост, което й придава висока резистентност на надраскване и строшаване. Междувременно сапфирното стъкло е признато в сензорната част на прецизната керамична задна обвивка за по-добро навлизане на светлина и по-точно наблюдаване на сърдечния темп. Благоприятните за кожата материали разрешават автоматизирано разкриване на всяка смяна в температурата.

" Раждането на Венера "

В " Раждането на Венера "  от Сандро Ботичели, чистата богиня Венера стои върху огромната и красива мида, която се носи по вълните на морето. Бризът развява дългата й руса коса, а сияещата й кожа свети на слънчевата светлина.


Кредит: commons.wikimedia.org
Дизайнерското ентусиазъм на Huawei Watch GT 3Pro Ceramic Edition идва от този шедьовър. Чисто бялата и ярка керамика илюстрира кожата на богинята, която е мека и благородна. Златният и сребърен модел на корпуса е взет от гофрирания дизайн на мидата и вълните по морето, които са симетрично ситуирани с извивки. Той приема 24 изящни дизайна на талази, които символизират 24 часа и 24 слънчеви термини, пораждайки резултата на талази във времето, когато стрелките на часовника се въртят.

Диамантена точност

Тъй като керамиката е корав материал, процесът на производство никога не е елементарен. Всеки Huawei Watch GT 3Pro Ceramic Edition е минал 10 дни и 13 процеса на шлайфане и гланциране с диамантени абразиви, преди да напусне фабриката. Благодарение на най-съвременната направа, всеки часовник свети с натурален искра в ослепително бяло, толкоз изтънчен като естествено произведение на изкуството.



Процесът на рязане на твърда и устойчива на изхабяване прецизна керамика е изненадващо комплициран. След като преминава през комплициран развой, който включва до 50 процедури, в това число неведнъж гланциране със стотици диамантени принадлежности и над пет часа прецизна обработка, Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition реализира меко обрисуван външен тип и тънко издълбана вътрешна конструкция. Благодарение на процесите на шлайфане и гланциране с диамантени абразиви, деликатните и гладки извивки на часовника съвършено въплъщават и акцентират неповторимия искра на керамиката, придавайки по едно и също време топло допиране и тънък искра като нефрит.

Личен метеоролог

Часовникът демонстрира времето на изгрев и залез всеки ден, демонстрира другите етапи на Луната и ви осведоми за приливните промени в действително време. Вграденият барометър следи настоящото атмосферно налягане в действително време и ви предизвестява при положение на фрапантни промени преди настъпването на рискови метеорологични условия, трансформирайки се в в допълнение защитно устройство за вашите завършения навън.



Личен AI треньор 

Huawei Watch GT 3 поддържа повече от 100 спортни режима като тичане, колоездене, туризъм, плуване, скачане на въже и ски. Независимо дали се потапяте в басейна или се потите на терена, можете да се насладите на тренировката си оптимално. Часовникът може да оцени вашите атлетични качества въз основа на вашите предходни данни и да ви даде научна и професионална стратегия за тичане, за ежедневната ви подготовка или за съревнование, без значение дали сте новак или напреднал спортист, като ви дава и цялостно следене на тренировката.

По време на подготвителния цикъл програмата може да се поправя автоматизирано и регулярно въз основа на действителното осъществяване и противоположната връзка от данните, което ви оказва помощ да подобрите успеваемостта на тренировката си и да постигнете задачите си с по-голяма лекост. Можете също да употребявате часовника, с цел да слушате музика и да изберете подобаващ плейлист за бягане, с цел да подобрите своя темп и динамичност.

Цялостна и непрекъсната грижа

Време за ставане, пиянство на вода и извършения — часовникът дефинира ежедневни цели и предлага увещание, което да ви помогне да развиете здравословни привички. Създайте си график за сън, с цел да стартирате деня рано с сила. Когато се почувствате изтощени се изправете, разходете се, вдишайте чист въздух и продължете с ползотворния си ден.

Часовникът може да следи съня ви, с цел да ви помогне да образувате рутина за сън, да следи сърдечния темп, да контролира дишането ви и да облекчи напрежението, когато сте уплашени. Той също по този начин записва вашия менструален цикъл, както и положението на тялото, с цел да успокои мозъка ви, тъй че да можете да се отпуснете и да се насладите на живота. И не на последно място, можете да приемате позвънявания, а какво по-ценно от това?
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР