Когато сте се обвързвали с партньора си, вероятно никога не

...
Когато сте се обвързвали с партньора си, вероятно никога не
Коментари Харесай

Седмичен секс план по време на изолация

Когато сте се обвързвали с колегата си, евентуално в никакъв случай не сте си представяли, че ще сте под един покрив на практика 24/7. Това е действителността за доста от нас през 2020 година и колкото и да ни се желае да дадем „ рестарт” на цялата година, това е невероятно и би трябвало да потърпим.

Без ежедневните разсейвания, които идват с външни отговорности като работа, другари, фитнес, шопинг, несъмнено влизаме на непозната територия. И действително видяно връзката може да поеме по два пътя – цялостен неуспех или преуспяване, написа iwoman.bg. Ако сте се амбицирали за второто, то значи сексът ще е основен настоящ воин. Но защото вероятността да се трансформира в скучно и монотонно прекарване за „ отблъскване на номера” е огромна, се нуждаете от система, с цел да оцелеете и да поддържате връзката свежа. Така че, в случай че вие и вашият сътрудник се притеснявате да скучаете до сълзи в спалнята, следвайте този седмичен график, с цел да запазите връзките си.
1. Гол понеделник
Разбира се, с половинката се виждате изцяло голи всекидневно - откакто се смрачи, най-вече под чаршафите или на излизане от банята. Но започвали ли сте в миналото седмицата като същински нудисти? Изведнъж този скучен ден ще придобие нови измерения. Имате видео конференция, до момента в който работите от у дома? Облечете се единствено нагоре!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР