Когато става въпрос за субкомпактните автомобили на Kia, първото, което

...
Когато става въпрос за субкомпактните автомобили на Kia, първото, което
Коментари Харесай

Kia обнови първия си електрически автомобил

Когато става въпрос за субкомпактните коли на Kia, първото, което идва на разум е Picanto. От 2011 година обаче в Южна Корея се създава дребната кола Ray, която чак в този момент получи актуализация.

Важното е, че през всичките тези години моделът не е получил второ потомство, а последният фейслифт се състоя през 2017 година. Сега компанията натъртва главно на външния тип, само че в техническата част наподобява не се чакат промени. Иначе, " Бебето " към този момент има изцяло друго осветяване, брони и обновено лого.

`Kia

Салонът остава съвсем същият. Е, само на таблото се появи 4.2-инчов сензорен екран. Техническият заряд към момента не е оголен, само че локалните медии са уверени, че моделът ще резервира електрическия мотор с мощ 68 конски сили и скромната батерия от 16.4 kWh, с която може да измине 138 километра с едно зареждане.
`Kia

Между другото, през 2011 година Kia Ray стана първата кола на компанията, която получи както бензинов, по този начин и електрически мотор. Като цяло машината може да се назова аналог на японските коли kei. Интересното е, че в Южна Корея, в допълнение към нормалния вид, се продава и търговски ван Ray Van и даже има кемпер Daon TNT.

Kia продължава да се концентрира върху стартирането на нови електрически транспортни средства. В близко бъдеще се чака флагманският кросоувър EV9, който е построен на платформата E-GMP. Електрическият му тракт остава под въпрос, само че производителят дава обещание пробег от 482 километра с едно зареждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР