Когато става въпрос за най-интелигентните зодиакални знаци, всички искаме да

...
Когато става въпрос за най-интелигентните зодиакални знаци, всички искаме да
Коментари Харесай

Най-интелигентните зодиакални знаци

Когато става въпрос за най-интелигентните зодиакални знаци, всички желаеме да сме на върха. Всъщност някои знаци са благословени с по-голям мозъчен потенциал, до момента в който други са по-добри в разчитането на обстановката и съпричастността към възприятията на другите. Прочетете, с цел да разберете коя форма на просветеност е най-силната страна на вашия зодиакален знак:

Водолей

Няма премия за съмнение, че Водолеите са отпред на класацията на най-интелигентните зодиакални знаци. Освен с елементарните си книжни знания, те са известни с аналитичните си умения и умеенето си да виждат неща, които другите нормално пропущат.

Дева

Знаете за тях, че са перфекционисти, само че като се замислите, Девите са надарени и с досадно безпогрешно възприятие за логичност и деловитост, което, в комбиниране с безпогрешния им взор към детайлите, ги прави остри като бръснач.

 

Скорпион

Интензивни и буйни, да, само че Скорпионът евентуално е първият човек, на който звъните в книгата си за контакти, когато желаете да разберете дали някогашният ви се среща с нов човек. Експерт в разчитането на хората и проглеждането за превземки, нищо не може да раздвижи мозъчните им сокове толкоз бързо, колкото знанието, че има тайнственост, която би трябвало да бъде позволена.

 

Близнаци

Не е просто красиво лице! Близнаците може и да имат заслужената известност на обществена пеперуда в зодиака, само че те също по този начин са бързи в краката си, когато става въпрос за култивиране на комплицирана информация.

 

Козирог

Практични и дисциплинирани до краен лимит, този систематичен метод към решаването на проблеми ги прави потребни на работното място. В персоналната сфера евентуално ще се обадите на Козирог, когато имате потребност от човек, който да ви каже истината, без да я замазва.

 

Овен

Трудно е да подминеш Овена - неговата улична просветеност се добавя от духовитост, което той е подготвен да раздава в огромни дози на всеки, който се изпречи на късия му огън.

 

Везни

Олицетворявани от везните, Везните са изненадващо уравновесени и справедливи в своята позиция към света. Това вътрешно чувство за естетика им разрешава да реагират на ежедневните провокации по премислен метод, а не да вземат импулсивни решения.

 

Телец

Интелигентността се демонстрира под разнообразни форми, а Телците са известни със своята прочувствена предвидливост, която е равна на съзнание - умеене да четат и схващат личните си страсти, както и на емпатия и виждане на това, което другите не демонстрират.

 

Стрелец

Лесно би било да отхвърлим този свободомислещ знак като въздухар, само че това би било и неправилно. Стрелецът постоянно желае да уголемява хоризонтите си и се стреми да се осведоми за нови места, култури и способи на живот.

 

Лъв

Няма значение какво знае или не знае един Лъв - в очите на света той е наясно с всичко. Като естествени водачи те умеят да основават уверена фасада, която не е елементарно да бъде раздрана.

 

 
Рак

Ако Ракът не е на по-високо място в този лист, това не е тъй като е незадоволително интелигентен, а тъй като състрадателната му природа просто значи, че страстите му могат да замъглят преценката му.

Риби

Не казвайте за Рибите, че " не са най-острият нож в чекмеджето ". Да, те може да са склонни да схващат шегата последни в стаята, само че това е по този начин, тъй като въображението им е причудливо, магическо място, където могат да изградят цяла галактика.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР