Когато става въпрос за име на бебе, повечето родители прекарват

...
Когато става въпрос за име на бебе, повечето родители прекарват
Коментари Харесай

„Снаха ми казва, че има право да кръсти бебето ми – тя има такова право“

Когато става въпрос за име на бебе, множеството родители прекарват часове в обсъждане на опциите си, преди да решат за псевдоним. Те може да се извърнат към околните си другари и семейство за насоки, само че нормално те са тези, които имат последната дума за името на бебето си.

Въпреки това, една бъдеща майка показа по какъв начин нейната сестра свекървата твърди, че има право да кръсти бебето си, защото това е норма в тяхната просвета. В Reddit 28-годишната сподели: „ Бременна съм в петия месец с първото си бебе със брачна половинка ми, 31. И двете страни на фамилията са в действителност щастливи от новината, защото това е първото внуче на фамилията. беше недодялан с мен, като заболяването, болките в тялото и страстите бяха на връх в последно време.

„ Вчера моята снаха, на 25 години, пристигна със свекърва ми, на 50, при дай ни дарове. Това са фамилни реликви за бебето, които бяха в дома на бабата на брачна половинка ми. Всички си говорехме и се смяхме добре, когато се повдигна тематиката за именуването на бебето, а снаха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР