Когато става въпрос за аксесоари, сребърните обеци винаги са били

...
Когато става въпрос за аксесоари, сребърните обеци винаги са били
Коментари Харесай

Сребърните обеци: Какви са новите тенденции и как да ги съчетаем с тоалета

Когато става въпрос за аксесоари, сребърните обеци постоянно са били типичен грациозен избор. Те с лекост придават изисканост на всеки тоалет, което ги прави желани от множеството дами. В последно време известността на сребърните обеци внезапно набъбна с помощта на появяването на нови трендове и новаторски дизайни. Ако желаете да подобрите стила си и да се почувствате като същинска фешън икона, останете, с цел да откриете кои са най-новите трендове и да научите по какъв начин ловко да комбинирате сребърните си обеци с всеки тоалет.

1. Минималистичен изискан: По-малкото е повече
Една от настоящите трендове при сребърните обеци е минимализмът. Деликатните и сдържани дизайни са в центъра на вниманието, като се подчертава върху изчистените линии и простите форми. Изберете дребни шипове или тънки обръчи, с цел да постигнете дискретно грациозен външен тип. Тези минималистични детайли могат елементарно да се комбинират с всеки тоалет - от всекидневно облекло до публични облекла, което ги прави универсално допълнение към сбирката ви от бижута.

2. Висящи обеци: Смело и смело
Ако желаете да извършите усещане и да придадете драматизъм на типа си, висящите обеци са верният избор за вас. Една от най-новите трендове при сребърните обеци е точно смелият и привличащ вниманието дизайн, като да вземем за пример големи обръчи или геометрични форми. Вариантите за този вид не стопират дотук - , разнообразни по дължина и размер. Всичко зависи от вашия усет и това какъв е мотивът, за който са ви нужни. Оставете обеците да приказват сами, като ги съчетаете с изчистен тоалет или елегантно дамско облекло. Тези забележителни детайли безспорно ще привлекат вниманието на близките към вас, допълвайки визията ви.

3. Смесване на метали: Прегърнете комбинацията от стилове
Отминаха дните, когато смесването на разнообразни метали се смяташе за фешън закононарушение. Тенденцията за съчетание на сребърни обеци с други метали, като нормално или розово злато, закупи забележителна известност. Тази нова наклонност ви разрешава да създадете неповторима и персонализирана визия. Експериментирайте с разнообразни комбинации и техники на утайване, с цел да постигнете съразмерен баланс сред среброто и другите метали. Контрастът на топли и студени тонове ще добави дълбочина и образен интерес към цялостната ви визия.

4. Акценти от скъпоценни камъни: Добавяне на искра
Макар че сребърните обеци имат естествена грациозност, включването на акценти от скъпоценни камъни може да подчертае хубостта им още повече. Добавянето на цветни камъни, като сапфир, аметист или тюркоаз, към сребърните ви обеци внася нов живот във визията ви. Изберете скъпоценни камъни, които допълват тена на кожата и облеклото ви, създавайки хармонична цветова палитра. Независимо дали става въпрос за чифт изящни дребни обеци или провесен модел със скъпоценни камъни, тези допълнения безспорно ще създадат сребърните ви аксесоари по-забележими.

5. Силата на размера: Колкото повече, толкоз повече
За да извършите визията си още по-впечатляваща, обмислете опцията да комбинирате няколко чифта сребърни обеци, с цел да постигнете съвременен и величествен тип. Съчетавайте разнообразни дизайни, дължини и форми, с цел да придадете дълбочина и текстура на облеклото си. Комбинирайте деликатни обеци на винт с обръчи или висулки, с цел да създадете неповторим персонален жанр. Тази наклонност ви разрешава да се възползвате оптимално от сбирката обеци, която притежавате и да експериментирате с разнообразни разновидности за всеки мотив.

В умозаключение можем да кажем, че сребърните обеци си остават желан аксесоар, без значение от сезона и мотива. Без значение дали предпочитате по-внушителни и забележими модели, или пък по-нежни и прибрани, можете да ги откриете във всевъзможни разновидности. Благодарение на новите трендове при сребърните бижута, без изпитание може да превърнете всеки тоалет в стилна и съвременна визия. Така че не се колебайте - възползвайте се от опциите, които ви предлага среброто и оставете обеците ви да приказват вместо вас!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР