Когато става дума за именуване на бебе, повечето родители прекарват

...
Когато става дума за именуване на бебе, повечето родители прекарват
Коментари Харесай

„Случайно кръстих бебето си на порнозвезда, мислех, че е красиво име“

Когато става дума за именуване на бебе, множеството родители прекарват часове в търсене в книга за бебета, преди да попаднат на съвършения псевдоним. Но една двойка получи повече, в сравнение с очакваше, откакто инцидентно кръсти щерка си на порнозвезда - което ги накара да се чудят дали да сменят псевдонима, преди да е станало прекомерно късно.

В Reddit бъдещата майка сподели: „ След като мислихме за вярното име на бебето в продължение на месеци, най-сетне намерихме име, което харесваме и двамата, Евелина Джулиет. Тогава инцидентно открих името в Гугъл.. Бум. Появиха се единствено порно уеб сайтове, защото това наподобява е името на някоя порнозвезда.

„ Трябва ли да се върнем към чертожната дъска и да намерим ново второ име за Евелина? Мислехме за Евелина Джулиан, само че е малко прекомерно дълго и звучи прекалено много като стихотворение, в случай че разбирате какво имам поради. " Признава, че няма нищо срещу детето й да споделя името си с порно звезда, само че се тормози, че може да повлияе отрицателн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР