Когато става дума за еталон за качествено строителство в Морската

...
Когато става дума за еталон за качествено строителство в Морската
Коментари Харесай

Луксозно изпълнение. Елитна локация. Прецизност във всеки детайл. ИНФИНИТИ ГРИЙН

Когато става дума за пример за качествено строителство в Морската ни столица непроменяемо изниква името на одобрения вложител в строителството –. Дружеството основава планове с отличителна архитектура, функционални разпределения и устойчиви във времето материали, което подсигурява една отлична инвестиция на всички техни клиенти.

Актуалният план на компанията – мултифункционална постройка съчетава модернистична визия и красива архитектура с класни материали с ниски енергийни разноски. Сградата е разположена на метри от морския бряг в най-елитния квартал в град Варна – ж.к. Чайка. Местоположението на ИНФИНИТИ ГРИЙН е на основна позиция в квартала, на пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариума и наоколо до центъра на града.

Проектът е обект на засилен интерес от страна на клиентите в последните месеци. Почти една трета от обектите в постройката към този момент са продадени. Ако търсите опция за инвестиция, която да отбрани средствата ви в интервал на динамичен пазар ИНФИНИТИ ГРИЙН е съвършен вид. Атрактивната локация, неповторимата визия, функционалните разпределения и потреблението на най-качествените материали на водещи компании в промишлеността подсигуряват непреходната стойност на парцела. А инвестиция направена в ранен стадий на строителството е най-мъдрия избор, защото цената на парцела може единствено да се увеличи с времето.

Ако търсите своя предстоящ дом постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН е същинско украшение. Елитна локация, разкош, комфорт, красива и изящна визия, функционално проектирани жилища и високотехнологични решения в строителството са нещата, които открояват плана. Местоположението на постройката предлага неповторима композиция от богата зеленина, пресен морски бриз, сигурна и спокойна среда, съчетани с удобствата на града – всичко това трансформира бъдещия ви дом в същински оазис.

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предопределение, състои се от жилища, независими обекти за креативна и проектантска активност и търговски площи. На първия етаж е разположен огромен магазин за хранителни артикули. Обектите оферират многообразие като повърхност и систематизиране и дават отговор на другите желания на клиентите.

На втория етаж на постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН са ситуирани офиси, а от трети до седми етаж в това число са обектите за креативна и проектантска активност с повърхност от 47 до 93 кв. м чиста повърхност. Те са двустайни и тристайни и дават отговор на всички условия за жилищен обект – пространства с нужна светла височина, огромни дневни, спални с оптимална повърхност, мокри и обслужващи пространства.

За клиентите, които търсят капиталов парцел с доста добра и бърза възвръщаемост огромен интерес съставляват двустайните жилища с чиста повърхност от 47 кв. м. В дребната повърхност разпределенията са премислени до най-малкия подробност, тъй че всяко пространство е оптимално усвоено. Разположени от девети до тринадесети етаж на постройката жилищата пленяват и с обширна градска панорама. Цените стартират от 106 900 евро.

Друг доста издирван вид обекти са уютните тристайни жилища с функционално разпределени пространства на повърхност 74 кв. м. Разполагат с дневна 23 кв. м, две спални с повърхност 11 кв. м, като едната е с прилежаща гримьорна, баня с прозорци с повърхност от 4,63 кв. м, голяма панорамна тераса 5,57 кв. м и килер. Гледката към околната зеленина е зашеметяваща. Цените стартират от 156 800 евро за жилищните обекти.

За клиентите, които търсят своя предстоящ дом отличен избор са класическите тристайни жилища с повърхност от 87 кв. м, с дневна 30 кв. м, две спални с повърхност 15,58 кв. м и 12,26 кв. м, баня 5,15 кв. м и две мокри пространства. От полупанорамните прозорци се разкрива необятна градска панорама и прелестна морска гледка от високите етажи. Апартаментите са със западно ревю, извънредно светли, слънчеви и топли.

Има и два свободни луксозни четиристайни жилището с повърхност 125 кв. м, ситуирани на петнадесети и шестнадесети етаж. Те разполагат с 34 кв. м дневна, три спални по 15 кв. м, две тераси, две бани, едно перално помещение, един килер, необятна морска и градска гледка. Отличен избор за огромни фамилии.

Най-търсеният двустаен апартамент, доста атрактивен за клиентите е с чиста повърхност от 60 кв. м и дневна 28 кв. м. Апартаментът е с източно ревю и прелестна морска панорама. Цените стартират от 142 300 евро.

Информация за постройка ИНФИНИТИ ГРИЙН и други планове на „ Явор “ АД може да получите в офиса на компанията в град Варна на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: [email protected] или в уеб страницата на компанията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР