Когато стане дума за успех в живота и щастие в

...
Когато стане дума за успех в живота и щастие в
Коментари Харесай

Черна завист изби в България за дома на Милена Шаркова в Черешката

Когато стане дума за триумф в живота и благополучие в България, за жалост, това което следва е черна злоба и злостни мнения.

Социалните мрежи са доказателство за тези отрицателни страсти, които заливат и очернят всичко.

Не направи изключение и Милена Шаркова, която сподели първокласния си дом в " Черешката " по Нова.

Милена Шаркова, вдовицата на убития при профилирана акция в Лясковец командос Емил Шарков, живее в първокласен дворец на 5 етажа със лична винарна. Красивата си къща брюнетката за пръв път сподели в кулинарното шоу „ Черешката на тортата “ по NOVA.



В първокласното жилище тя живее с щерка си Теа от брака си с починалия Емил и с новата си половинка Лъчезар Петров - създател на посочената за най-голяма компания за разчистване в България.

Инициалите на двамата даже са гравирани със златни букви на една от витрините в къщата. Освен с разкош Шаркова впечатли началник Манчев и гостите си с богато меню, което включваше салата, редена на шайби от домати, домакински каймак и гриловани тиквички, домашно приготвена погача със сирене и ядки, както и няколко типа разядки, а предястието беше паниран карфиол. Основното, заложено в концепцията на домакинята, бяха пачи бутчета, а десертът - брауни с кайсии и сушени сливи, напоени с отлежал ром, написа Хотарена.



В кухнята на Милена й оказа помощ щерка й Теа, която към този момент е дипломирана актриса. Шаркова обаче призна, че двете с наследницата й са много разнообразни като темперамент. " Много съм пунктуална и обичам да влизам в елементи. С Теа сме доста разнообразни, тъй като тя е артистична ", описа Милена, съобщи Новини.бг.



Тя показа и за активността на нейната фондация, основана в памет на деца на умряли при осъществяване на служебния си дълг чиновници на реда. “Това е най-смисленото нещо, което съм правила “, безапелационна е Милена.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР