Когато срещнете нов човек вълнението ви заслепява и често си

...
Когато срещнете нов човек вълнението ви заслепява и често си
Коментари Харесай

Ето Как Да Разберем, Че Ни Използва Само За Лашкане

Когато срещнете нов човек вълнението ви заслепява и постоянно си мислите, че се влюбвате. Това възприятие несъмнено е прелестно, само че би трябвало да обърнете внимание на знаците, които неумишлено ви изпраща колегата. Те ще ви оказват помощ да разберете дали упованията ви съответстват. Все отново доста малко хора са осведомени с езика на тялото и могат да скрият надали не явни неща.

Ето по какъв начин да разберете дали той ви употребява единствено за секс:

1. Когато вие желаете да прекарате време с него, той си намира работа или се оправдава с това, че се е схванал с приятелите си. Когато обаче то ви потърси, чака от вас да бъдете отсреща без значение от вашият проект за деня. Ако това се случва постоянно, знайте, че този човек не държи на вас и за него сте просто полов обект.

2. Когато желаете да излезете някъде, а той непрестанно ви повтаря, че избира да остане единствено с вас, тъй като е изтощен или тъй като желае да прекара повече време във вашата компания. Да, обикновено е една двойка да има време единствено за себе си, само че идва миг, когато става прекомерно.

3. Никога не сте ходили в тях, не познавате и родителите му, само че той към този момент си е извоювал правото да идва във вас постоянно. Това е явен знак, че този човек няма съществени планове към вас и избира да ви употребява, с цел да задоволява потребностите си, когато му е скучно.

източник: teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР