Когато спазваш препоръките на властите и не излизаш с дни,

...
Когато спазваш препоръките на властите и не излизаш с дни,
Коментари Харесай

Илиана Раева бясна на стереотипите! Излязла след седмица изолация и видяла какъв е българинът

Когато спазваш рекомендациите на управляващите и не излизаш с дни, напълно обикновено е да си мислиш, че и другите вършат по този начин. Най-малкото най-вероятно твоите близки също съблюдават рекомендациите. Но... действителността на открито е друга!

Виж още: Какъв подарък! Илиана Раева сподели внучката за ЧРД, написа благи думи на празника

С тази действителност се сблъска легендата ни в художествената гимнастика, Илиана Раева, която не излизала в продължение на седмица. Но в последна сметка ѝ се наложило да излезе, с цел да напазарува някои неща. В случая го направила с щерка си Виолета. Гледката през прозореца на колата и в магазина обаче я шокирала - българинът не бил толкоз неизпълнителен, колкото се приказва.

Виж още: BG инфлуенсърки - позитивни за COVID-19! Как минава заболяването при тях, с какво ги лекуват?

Във Фейсбук Илиана Раева показа, че продавачката в магазина била без ръкавици, само че пък с маска. Хората пък били разнообразни - някои с маски, ръкавици, различен път единствено с едното, а трети - без нито едното. 

Виж още: Самоизолация - Ден и нощ! Как любимците от риалити сериала се оправят с изключителното състояние?

В Южния парк пък си имало хора, въпреки и по-малко. Но пък улиците били празни, магазините - затворени. " Та, начетох се, какъв брой българите сме недисциплинирани, елементарни и какви ли не съпоставяне с другия свят. Е, не е правилно това! Изобщо не е правилно!!! Има и от посочените, само че българите не сме елементарни и недисциплинирани. Пиша си с познати из Европа ", написа Раева и добавя - написа си с близки из Европа и, става известно, европейците има доста какво да научат от нас. 

Виж още: Поп-фолк в изолираност! Как се оправят със обстановката към COVID-19 обичаните реализатори в жанра?

Източник thumbnail: https://www.facebook.com/iliana.raevaq7

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР