Когато сме във връзка с човек, когото обичаме, винаги сме

...
Когато сме във връзка с човек, когото обичаме, винаги сме
Коментари Харесай

Трябва ли да се съгласите, ако той иска тройка?

Когато сме по отношение на човек, който обичаме, постоянно сме подготвени да задоволим желанията му и да създадем всичко допустимо той да бъде благополучен с нас, изключително във връзка с секса. Но какво би трябвало да създадем, в случай че той желае от нас нещо, за което не сме подготвени, нямаме жлание и даже ни кара да изпитаме боязън? Например тройка? А в случай че той е подготвен да я направи, даже и без нас?

Днес взехме решение да наблегнем на този въпрос, пред който са изправени доста дами. Защото знаем, че за мъжа няма нищо по-възбуждащо от тройка с две дами, нали? Но не е по никакъв начин прелестно да знаем, че обичаният ни желае да го поделим с друга, а и тройката постоянно би могла да сложи връзките с колегата ни на кантар. И вероятността сред него и третия човек да се зародят по-дълбоки усеща, постоянно съществува.

 жена

Все отново - в случай че някой е решил да ви изневери, никой не може да го спре, даже и самите вие. Той ще го направи с или без ваше познание и утвърждение, а по-често се случва скрито. Но в случай че обичаният ви предложи да участвате дружно в тройка или даже ви заяви, че в случай че вие не желаете, то той ще го направи без вас, би трябвало добре да обмислите по какъв начин да постъпите. И преди всичко да се запитате какво желаете да бъде общото ви бъдеще. И дали въобще имате сходни визии за половия ви живот. И помнете - в никакъв случай не правете нещо, което ще ви накара да се почувствате афектирани, подценени или тъжни, единствено с цел да задоволите желанията на колегата си. Защото по този метод той ще получи това, което желае, а вие ще бъдете ощетени, което ще наруши салдото в връзките ви. Тоест - жертвата ви ще се окаже изцяло ненужна.

Много постоянно сходни обстановки се случват, когато мъжът не е имал огромен опит в секса и към момента има неосъществени мечти. Но другият, доста значим, фактор е дали с колегата имате идентични стремежи във връзката - от това дали желаете брак и деца до това дали и двамата виждате връзката ви като моногамна или по-скоро полигамна. И колкото по-рано се случи това конкретизиране, толкоз по-бързо ще разберете дали връзките ви имат бъдеще, или са просто страст, която би трябвало да бъде изживяна, само че нищо повече.

А по отношение на правилото "Ще направя всичко, с цел да си благополучен с мен ":

 мъж, жена

Никога не се хвърляйте в сходни генерализации, защото щом четете тези редове, евентуално сте в сиитуация, в която не сте подготвени да извършите всичко. Защото тройката, въпреки и единствено облекчаване на фикция и полов акт, може да ви нарани душевно. И не е нужно да го вършиме, в случай че се чувствате обезпокоени. Правете взаимни отстъпки, само че в никакъв случай не подценявайте себе си по метод, който ще се отрази пагубно на душeвността ви и ще ви направи нещастни. Защото вие няма да спечелите от задоволяването на желанието на колегата ви, само ще навредите на себе си и салдото във връзката просто ще изчезне.

Може би най-важният принцип, който би трябвало да запомните е: Ако щастието на колегата ви зависи от вашето злощастие, то жертвата е изцяло безсмислена.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР