Когато симпатичният възрастен мъж се появи в офиса, моментално го

...
Когато симпатичният възрастен мъж се появи в офиса, моментално го
Коментари Харесай

Моята история със семеен мъж продължи 15 години, но завърши с изненадващ финал

Когато симпатичният възрастен мъж се появи в офиса, мигновено го забелязах. По това време бях едвам на 22 години и неотдавна работех като стажантка. Още от пръв взор ми направи усещане, че носи безценен костюм и маркови обувки. Непознатият не обръщаше никакво внимание на дамите в офиса и това го правеше още по-загадъчен. Фактът, че имах сериозна връзка, не ме спря да си помечтая какво би било, в случай че изляза на среща с този обаятелен мъж. За малко фантазиите ми се трансфораха във фикс концепция и полудяла от пристрастеност, посетих парфюмерията, с цел да потърся одеколона, който той използваше. Шест месеца по-късно ми предложиха работа на цялостно работно време в компанията. За моя изненада се оказа, че красивият възрастен мъж е самият началник. Научих също, че е фамилен. Въпреки това продължих да го искам. Като началник, Хари беше непоколебим и претенциозен. В началото си намерения, че съм безотговорна и капризна, само че отношението му се смекчи, когато демонстрирах угриженост към болен сътрудник.

Не след дълго Хари стартира да ме предизвиква да поемам повече отговорности в работния развой. Упрекваше стила ми на обличане и ме съветваше да нося по-дълги поли и свежи цветове. През една обядна отмора, той ме взе с него на шопинг и персонално ми избра подобаващите рокли и обувки. Бяхме като Ричард Гиър и Джулия Робъртс в „ Хубава жена “. Много скоро Хари все по-често ме канеше да обядваме дружно и ме изпращаше до дома ми. Независимо, че имахме огромна възрастова разлика, двамата бяхме на една и съща периодичност. Една вечер шефът ми призна, че ме харесва и непосредствено ме попита желая ли да му стана държанка. Не се поколебах нито за секунда и позитивно поклатих глава. Да върша секс с него, беше моята фантазия, а любознанието ми за това какво е да бъда интимна с по-възрастен и по-опитен мъж, ме накара да го искам още повече. За разлика от гаджето ми, Хари беше грижлив и деликатен в леглото и в прегръдките му не се усещах като парче месо.

След като станахме любовници, от време на време се любехме в кабинета му, в случай че в близост нямаше никой от сътрудниците. Два пъти седмично след работа посещавахме евтини хотели. Хари беше доста умел и отлично знаеше тъкмо какво да прави с тялото ми. За да му снабдявам пълноценно наслаждение, той ме научи на всевъзможни полови техники. Почивката, която прекарахме дружно, беше най-романтичната в живота ми; Хари разпръсна розови листенца по цялата хотелска стая и във ваната. Скоро обаче родителите ми заподозряха, че сред мен и шефа има освен това от елементарните служебни отговорности. Приятелят ми също не одобряваше, че извозвам толкоз време с Хари, само че не можеше нищо да направи по въпроса, защото той постоянно беше отвън страната, ангажиран със фамилния си бизнес. Запознах се със фамилията на любовника ми, когато един път предложения колектива на вечеря в личния си дом. Докато сътрудниците ни бяха в хола, а брачната половинка му на горния етаж с децата, ние се отдадохме един на различен в кухнята. И двамата бяхме с рискован дух и обичахме заплахата. Не се усещах отговорна за това, което върша. Ако сред него и жена му имаше обич, аз нямаше да участвам в живота им.

ари напусна компанията година откакто станахме любовници. Вече бях толкоз хлътнала по него, че се разделих с гаджето си, за който всички чакаха да се омъжа. Също по този начин не можех да си показва по какъв начин ще се впиша в фамилния му бизнес до края на живота си. Една нощ Хари ми сподели, че ме обича и аз му повярвах. Неусетно стартира да ми доверява и брачните си проблеми. С горест ми призна, че още преди да ме срещне, е изпитвал подозрения по отношение на верността на брачната половинка си. Той предполагаше, че тя е с него единствено поради парите му. Въпреки това, аз се усещах неуверена във връзката ни. Никога не се срещах с приятелите му, а и ревнувах от дамите, с които любовникът ми се срещаше. Не знаех по кое време тъкмо иска ми се обади, дали сега е със фамилията си, нямах и право да му звъня на домашния телефон. Колкото и да го обичах, и през разум не ми е минавала мисълта да го помоля да напусне жена си. Веднъж Хари ми даде обещание, че ще се ожени за мен, когато децата му пораснат и тръгнат по своя път в живота. Махнах с ръка, шегувайки се, че тогава ще съм на 50.

Четири години по-късно напуснах дома на родителите си и се реалокирах независимо на квартира. Хари все по-често прекарваше почивните дни в жилището ми, казвайки на фамилията си, че е отишъл в провинцията на лов на риба. Бяхме като всяка естествена двойка – приготвяхме вечеря, прегръщахме се и дружно гледахме телевизия. Изминаха 10 години. Веднъж Хари ми сподели: „ Скъпа, не мислиш ли, че е време да се съберем под един покрив? “ Кимнах утвърдително с глава, щастлива, че ще го имам единствено за себе си. Вярвах, че най-сетне е напуснал жена си. След като той се реалокира при мен, започнах да виждам известна смяна в него – стана по-спокоен и по-малко уплашен от живота. В същото време трябваше да се науча да одобрявам някои негови привички, които започнаха да ме нервират. Например Хари в никакъв случай почистваше банята след себе си и не изплакваше самобръсначката си. Болеше ме, че и даже откакто заживяхме дружно, отхвърляше да ме държи за ръка, когато бяхме на открито.

Все още не познавах приятелите му, а и той не искаше да се запознае с моите. Чудех се за какво е тази мистериозност: децата му ме познаваха, жена му -също. Веднъж събрах храброст и го попитах: “ Не е ли време да се разведеш със брачната половинка си? “ Хари замълча и аз не повдигнах въпроса още веднъж. Една вечер, до момента в който разчиствах бюрото му, открих документ за бракоразвод. Загледах се в датата, с цел да се уверя, че виждам вярно и тогава осъзнах, че в действителност те се бяха развели тъкмо преди да се реалокира в моя дом. Винаги съм си мислела, че ще бъда безпределно щастлива в деня, в който най-сетне любовникът ми стане единствено мой, само че тогава се почувствах толкоз предадена, че не можах даже да заплача. Щом Хари се прибра от работа, умерено му желаех пояснение, а той не можа да ми даде приемлив отговор. В оня момент любовта ми към него се изпари за секунди. Категорично му заявих, че всичко сред нас свърши и би трябвало незабавно да напусне дома ми. Хари не се опита да ме убеди да трансформира мнението си, събра си багажа и си потегли. Оттогава не сме се виждали…

Искам още веднъж да се влюбя, само че този път желая мъж, който ще ме запознае със фамилията си, ще ме държи за ръката и ще ме показа на приятелите си. Въпреки че не скърбя, че се влюбих в Хари, бих предизвестила младите девойки да не се занимават с женени мъже, тъй като това е самотно занятие. Никога не знаете, по кое време ще ви се обади и постоянно ще бъдете дамата в сянка.
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР