Когато семейство Блум от Сидни, Австралия взимат в своя дом

...
Когато семейство Блум от Сидни, Австралия взимат в своя дом
Коментари Харесай

Невероятното приятелство между едно семейство и една сврака

Когато семейство Блум от Сидни, Австралия взимат в своя дом изоставено малко бебе сврака преди повече от година, те нямали визия, че птичето ще стане любящ и непрекъснат член на семейството им. През 2013г. един от тримата синове на Камеран и Сам Блум, единадесет годишния Ноа, намира дребната сврака ранена и паднала на земята пред една библиотека наоколо до дома им. След консултация с другар ветеринар, фамилията взема решение да постави всички вероятни грижи, с цел да помогне на птицата да оздравее и да я върне към естествен живот в природата. Те освен се привързват към свраката, само че й дават името Пингвина.

Днес Пингвина е свободна да лети на всички места, където пожелае, само че всеки ден тя се връща при семейство Блум, с цел да види обичаните си хора. " Свраката нормално е в близост и стои покрай нас, до момента в който децата тръгнат на учебно заведение, по-късно отлита някъде. ", споделят родителите на момчетата. " Но постоянно се връща в следобедните часове и ги чака да се приберат. Всеки ден към 15:30, когато те идват по алеята посока нашата къща, тя пее. ", споделя Камерън Блум пред ABC News.

Щастливата явно и доста обичаната птица постоянно се промъква в дома на семейство Блум и споделя моменти на непосредственост и обич. Храни се дружно с тях, спи до тях, взе участие в игрите на децата, даже се пробва да имитира гласовете им. " Никога не сме мислили, че свраката ще остане при нас и ще бъде част от фамилията ни, само че тя е невероятна, даже маха с криле, когато някой от нас й помаха с ръка. Тя е изумително интелигентна, с нея е забвно и ние доста я обичаме. "

Семейство Блум документира своя забавен живот с необичайния си домакински любим. А повече от зашеметяващото другарство може да видите в Instagram:.

 1

 0

 2

 3

 23    24

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 11

 12

 13

 15

 16

 18

 19

 20

 21

 22

Снимки: audubon.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР