Когато се върне при теб, не тичай към вратата. Не

...
Когато се върне при теб, не тичай към вратата. Не
Коментари Харесай

Когато той се върне при теб, тресни вратата под носа му!

 той

Когато се върне при теб, не тичай към вратата. Не гледай през прозореца с вярата, че той стои там. Когато се върне, не се  стопявай  в очакване.

Не се поглеждай в  огледалото  с цел да провериш по какъв начин изглеждаш.

Когато му отваряш вратата не се усмихвай и не му  казвай „ Здравей “. Когато му отвориш вратата, не го кани да влезе и не го прегръщай, с цел да му напомниш какво е изпуснал.

И не го приемай назад. Никога не го приемай назад, когато се върне.

Когато се върне, поеми надълбоко въздух. Почувствай това необичайно чувство в диафрагмата. Когато звънне на вратата, не забравяй какво се е случило. Спомни си по какъв начин те остави без страдание. Той те остави без да се замисли даже. Той даже не намерения по какъв начин си се чувствала.

Спомни  си какъв брой дълго сриваше  по-късно. Спомни си по какъв начин към момента страдаш. И си спомни, че когато той звъни,  той се завръща не тъй като те обича. Той не се връща, тъй като желае да бъде с теб до края на живота си. Не, той се завръща с подвита опашка и извинения, които не костват нищо. Той се връща с глупави оправдания и заради лъжливи  аргументи.

Той се връща единствено поради себе си. НО не поради теб.

Той в никакъв случай не те е обичал по този начин, както ТИ го обичаше. Той в никакъв случай не те гледаше по метода, по който ти го гледаше. Той не виждаше Вселената вътре в теб. Въпреки че си мислеше, че я е видял. Мислеше си, че е чувствал  същото.

Защото, когато коленичи, с цел да те  помоли да му дадеш още един късмет, не забравяй по какъв начин всичко завърши. Спомни си какво  направи. Прости му. Пожелай му най-хубавото. Но не се спъвай в същия камък. Не си и помисляй, че той се е трансформирал. Такъв вид в никакъв случай няма да се промени. Той в никакъв случай няма да се трансформира в  индивида, който заслужаваш.

Затова, когато отвориш вратата и го видиш, че казва  всички думи, които в никакъв случай не ти е казвал, затвори вратата пред него.

Затвори вратата с всички думи, които си желала да му кажеш в лицето.

И не се оглеждай обратно. Не гледай обратно към копелето, което допълзя    до теб. Хлопни вратата. Силно. И се върни вкъщи по този начин, както той в миналото си отиде.

Рейтинг на Знаците на Зодиака: От най-гнусните изменници до най-верните и преданите

 

Стрелец Веднъж изневяра- постоянно изневери? Вие сте роден предател. Ако има метод да изневерите и след гибелта си, вие ще го извършите. Вие изневерявате по този начин, както дишате. Харесва ви измяната,…

Цялата публикация

Емоционалността в действителност е маска на нелепостта

 

Глупостта доста постоянно си слага тази маска. Глупавият човек, в отговор на упреците за неприятно държание, декларира: “Аз съм прочувствен човек! ” Става дума за такива отрицателни страсти като яд, боязън,…

Цялата публикация

Хората с неприятна карма ненавиждат котките

 

Повечето естествени хора се отнасят към котките доста позитивно, само че някои изпитват към тях с нищо необяснима неприязън. Котките ги нервират, нервират ги, пречат им. На пръв взор, какво от…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР