Когато се обвързват трайно и избират своята партньорка в живота,

...
Когато се обвързват трайно и избират своята партньорка в живота,
Коментари Харесай

Забравете пищната гръд и дългите крака ~ Какво наистина търси един мъж у жената

Когато се обвързват трайно и избират своята партньорка в живота, мъжете избират интелигентността. Разбира се, в случай че и те самите я имат...

 kakvo tarsi edin mazh u zhenata

Мъжете избират интелигентността пред огромните гърди и дългите крайници, твърди проучване на учени от Университета в Кембридж. Макар надарените дами с безкрайни крайници да са олицетворение на женствеността в Западната просвета, когато мъжете избират майка на своите деца, те избират рационално и търсят разсъдъка у дамите.
Професор Дейвид Бейнбридж от Кембридж споделя, че интелигентността е надалеч по атрактивна за мъжете от външните " резултати ", когато става дума за търсене на сериозен сътрудник. Защо? Защото този значим избор е привързан и с намирането на виновен родител.
Има ли значение произхода на дамата – дали е от интелигентно семейство, осигурило положително образование, грижи /означаващи положително здраве/ и обучение – да, това също е значимо. И вероятно е фактор за мъже като Джордж Клуни, чийто нескончаем поглед за нежна половинка, въпреки всичко докара до заслужен /надяваме се и щастлив/избор – начетената адвокатка по човешки права, от авторитетна фамилия – Амал Аламудин. А това, че си наподобяват даже по осанка, дали е инцидентно – няма инцидентни неща на тоя свят – с това са съгласни даже учените от Кембридж.
Професор Бейнбридж споделя, че мъжете в действителност не се вълнуват толкоз от размера на гърдите, стига те да са симетрични и хармонични. Колкото до краката, условието на мощния пол е да бъдат прави – по-красиво е, пък и приказва за положително здраве.
" Мъжете обичат симетрията. Големите гърди много скапват цялостната естетика на фигурата, по тази причина и мъжете не са по този начин впечатлени от тях. Пък и те  " остаряват " по-бързо, а мъжете избират по-младежкото " звучене ", акцентира професорът по време на Hay Festival.
Как формулират желанията и избора си множеството мъже, съгласно учените от Кембридж:

 • Мъжете биха се оженили за млади и умни дами
 • Да бъдеш интелигентна е секси
 • Жените с фигура на песъчлив часовник и тънка талия са по-атрактивни

Мъжете са заинтригувани и от симетрията на лицето, тъй като това допуска здрави гени. Проучването демонстрира, че мъжете които са по-възрастни от партньорките си с 4 - 5 години, са по-щастливи и съумели в живота.
От какво обаче се интересуват дамите в избора си на брачен партньор? Това вероятно ще бъде тематика на ново изследване на Университета в Кембридж.

Източник и фотография: telegraph.co.uk

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР