Когато се налага да сте 3-4 часа с детето навън,

...
Когато се налага да сте 3-4 часа с детето навън,
Коментари Харесай

6 неща, които майката винаги трябва да носи в чантата си

Когато се постанова да сте 3-4 часа с детето на открито, няма по какъв начин да не зародят пожарни обстановки. Не ги градуирам по значимост, единствено изреждам: мокри гащи, панталон, чорапи, обувки... и каквото се сетите още - мокра тениска, неочаквани пристъпи на вълчи апетит, незабавна потребност от играчка, кърпи – сухи, мокри...

И, в случай че описът ви натъжава, си спомнете филма  „ Един прелестен ден “.  Мишел Пфайфър е самотна майка и упорит проектант, която отглежда сина си, само че би трябвало да прави и кариера. Джордж Клуни - „ неделен татко “, съобразителен кореспондент във вестник, който ненадейно получава щерка си за развъждане, когато някогашната му брачна половинка, взема решение да пътувана някъде с новото си гадже.

Спомняте си по какъв начин Прайфър жонглира с аквариум с рибки в ръка, тичайки по улицата с щерка си, с цел да се класира за всички значими събития в живота на детето.

А, когато се постанова да остави дребната Мелани за 2-3 часа в детски център, съумява с наличното в дамската си чанта да направи два карнавални костюма за Супермен и неговата другарка – с тиксо, алуминиево фолио, панделка, фиби, лепило за макет, шалче...

И по този начин във вашата „ вълшебна “ чанта за всеки ден сложете:

1. Шише с вода.  Вярно е, че може да купите от всеки павилион, само че ще е от хладилника или няма да намерите незабавно, когато ви би трябвало. В този случай евентуално ще сте принудени да купите подсладена, газирана напитка с неразбираем състав – консерванти, оцветители и добавки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР