Когато реших да използвам това народно лекарство, вече бях на

...
Когато реших да използвам това народно лекарство, вече бях на
Коментари Харесай

Домашен лек с лук: Пия го 10 дни и през следващата година нямам проблеми с високото кръвно налягане - Топ новини


Когато взех решение да употребявам това национално лекарство, към този момент бях на мощни медикаменти, предписани от моя доктор. Пиех шепа хапчета, някои за закуска, други за обяд, други за след вечеря.

Благодарение на това естествено лекарство понижих всички тези медикаменти единствено до една таблетка, която одобрявам заран.

Необходими съставки:1 литър вода500 г захар5 глави лук

Приготвяне:Кипнете 1 литър вода с 500 г захар и 5 глави лук, необелени, нарязани на четвъртинки. Оставете водата, захарта и лука да врат безшумно към 20 минути.

След това дръпнете тенджерата настрани за 10 часа. Прецедете през марля и съхранявайте в стъклена бутилка в хладилника.

Употреба:Приемам по 1 супена лъжица, 3 пъти дневно, 20 минути преди хранене. Това лекуване продължава 10 дни, по-късно върша отмора от 7 дни и по-късно пия още веднъж сиропа в продължение на 10 дни. След това съм спокойна през цялата година.

Ползи от лука

Всички знаят, че лукът е потребен за лекуване на разнообразни болести и за подсилване на организма. Лукът се употребява като лекарство от антични времена. Лечебните му свойства са били известни в античен Египет, както и в антична Гърция и Римската империя.

Всеки знае, че лукът има способността да се бори с патогените. Лукът съдържа соли на калций, мед, желязо и фосфор, които са доста потребни за човешкото тяло. Солите на желязото оказват помощ за възстановяване на притока на кръв, до момента в който калциевите соли укрепват костната тъкан.

Лукът лекува редица болести, тъй че участва в доста национални средства.

Вижте още: Размножаване на лоза – подготовка и засаждане на резниците

Нашите предшественици са правили компрес от лук и са ги употребявали за лекуване на натъртвания и хематоми, до момента в който сместа, приготвена от лук и мед, е едно от най-известните национални средства за лекуване на бронхит и пневмония.

Този лек при високо кръвно налягане се подготвя елементарно и в същото време е доста ефикасен.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР