Когато разбрах, че пчелите умират в главата ми възникнаха много

...
Когато разбрах, че пчелите умират в главата ми възникнаха много
Коментари Харесай

Как ще обясняваме секса на децата, когато пчелите умрат?

Когато разбрах, че пчелите умират в главата ми породиха доста въпроси, като по какъв начин, за какво, само че и по какъв начин ще се употребява израза „ птички и пчелички “, когато разказваш на детето си за секса. Мисълта за това ме потресе до дълбините на душата ми. Как ще погледна в очите детето ми и ще му кажа: „ Виж, Брендън, наскоро оповестиха пчелите за обречен на смърт тип. А също така има такова нещо като влагалище. “ Означава ли това, че иска ми се наложи да разяснявам какво значи влагалище?
Тези въпроси си задава Миа Меркадо от изданието New Yorker.
Слава Богу, решение да не се приказва за секса непосредствено има. Не зная какво да върша с казуса с пчелите, само че има други способи, с цел да се отговори на тези въпроси.Ето някои от тях.
- Познато ли ви е възприятието, когато гледате видео за това по какъв начин се украсява торта, изключително момента, когато се стигне до лентичките. Та, по този начин, съвсем същото е!
- Виждали ли сте възбудата, която обзема майка ви, когато ѝ следва да отиде на следващата ликвидация. Ще пристигна ден, когато вие ще сте дори по-стара от нея и ще изпаднете в същото положение от мисълта, че може да купите евтина тоалетна хартия.
- Сексът е, когато стискате в дланите си авокадо в магазина за био храни и в този миг срещате с взор различен човек.
- Сексът е, когато двама души по едно и също време си дават път на кръстовище, а след това подвигат плещи и стартират да се смеят.
- Сексът е, когато инцидентно кажете „ Обичам те! “ на телефонния оператор.
- Сексът е това, което опечалените възрастни назовават клисавите сладкиши.
- Какво е секс? Някои хора обичат да подушат шампоана преди да го купят, с цел да се убедят, че е тъкмо това, което им би трябвало. Понякога шампоанът се разлива и им попада в ноздрите. Това е като секса, тъй като е непоносимо и в това време доста интимно.
- Време е да поговорим искрено за птичките и другите птички. Те се ч*кат. Всички птички се ч*кат. Гълъбите се ч*кат. Лебедите се ч*кат. Патиците също, освен това по някакъв доста чудноват метод и ще поговорим за това различен път.
- Имало едно време същества, които се наричали пчели. Те били мънички и мъхести, в в дупето си имали дребна игличка, наречена жило. Звучи ужасно, само че всички те са ни дали доста хубаво нещо, като меда. Но всички тези пчели починали поради световното стопляне или пестицидите. А може би поради рекламата на корнфлейкс или нещо друго. Затова ще ви се постанова да научите за секса от интернет или от ваши другари, които имат по-голяма сестра, тъй като аз нямам визия по какъв начин да приказвам за това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР