Когато принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че искат да

...
Когато принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че искат да
Коментари Харесай

Пренебрежението на бесния принц Уилям преди променяща живота му среща с брат Хари

Когато принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че желаят да се отдръпват като старши членове на кралското семейство и да работят за финансова самостоятелност, се усетиха шокови талази Англия.

Съсексите бяха упрекнати, че са заслепили даже починалата кралица Елизабет с изказването си – нещо, което те настойчиво отхвърлят ​​– и висшите членове на кралското семейство се събраха за това, което в този момент е известно като „ Срещата на върха в Сандрингам “, където беше решено тъкмо какво по този начин би изглеждало бъдещето на двойката.

Когато събра старшите членове на кралското семейство, с цел да обсъдят какво би трябвало да се случи по-нататък, кралски създател твърди, че кралица Елизабет е желала фамилията да се събере и да разчупи хляба преди този момент, само че се твърди, че принц Уилям е пренебрегнал неговия по-малък брат и отхвърли да участва на обяда.

Авторът Робърт Лейси направи това изказване в книгата си „ Битката на братята “, оповестена през 2020 година Лейси твърди, че в последна сметка Хари просто е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР