Когато посрещате Новата година, имайте предвид, че 2012 ще мине

...
Когато посрещате Новата година, имайте предвид, че 2012 ще мине
Коментари Харесай

Как да посрещнем годината на Водния дракон

Когато посрещате Новата година, имайте поради, че 2012 ще мине под знака на Водния змей. Заради това всичко, обвързвано с водата, ще ви донесе шанс в новогодишната нощ.

Блестящите ленти станиолов дъжд върху елхата са доста подобаващи, защото дъждът въплъщава стихията на Водния змей. Плуващите във вода свещи са идеална украса за новогодишната нощ.

Това е неповторима композиция, която съединява водата и огъня. Сложете върху масата необятна транспарантна купа или паница, налейте в нея вода, пуснете във водата плуващи свещи и ги запалете.

Тази новогодишна декорация освен наподобява красиво и сантиментално само че и ще бъде призната добре от настойника на 2012 година. Всеки ден, до 23 януари в това число, правете този обред, защото Новата година настава на тази дата съгласно китайския хороскоп.

 Как да посрещнем годината на Водния змей

Водният змей ще е удовлетворен и в случай че посрещнете Новата година с украси в морски жанр. Украсете стаите и масата за празника с морски миди, фигури на разнообразни морски животни, риби и естествено, змей.

Ако се придържате към този жанр, покривката би трябвало да е комбиниране от бяло и синьо. Елхата си можете да украсите с бели и сини топки, които да припомнят за морските талази.

Тъй като родината на дракона е Изтокът, можете да оформите празничния интериор в присъщите за тази част на света ярки цветове – алено, жълто, зелено.

Използвайте украси във тип на змей. Можете да извършите огромен червен или наследник змей от хартия и да го закачите на видно място в стаята. Елхата си украсете с червени китайски фенерчета.

Тъй като Драконът харесва всичко ослепително, можете да оформите интериора и елхата в сребристо и златисто, с потребление на доста пайети и лъскави елементи.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР