Когато парите свършат и най-дълбоките резерви отиват към финал, а

...
Когато парите свършат и най-дълбоките резерви отиват към финал, а
Коментари Харесай

Продавайте платина, не и злато - цената му расте: какво правим с времето в карантина - slava.bg

Когато парите свършат и най-дълбоките запаси отиват към край, а след Великденските празници и повече от месец карантина това е действителност за мнозина от българите, нашият сегашен лайфхак идва тъкмо в точния момент.

Немалко хора са подготвени да се разделят с полезности, само че преди да го сторят, в реда на нещата е да знаят кое си коства да се продаде в този момент, а кое - да се резервира за още по-черни дни. Специалстите ювелири считат, че в случай че имаме по нещо златно и нещо платинено, не трябва да робуваме на остарели схващания, а на пазарните настоящи трендове. Оказва се, че считаната от десетилетия у нас за доста по-ценна платина, отстъпва сега по котировки.

Докато прогнозите за златото, което рекордно нарастна през последните 3 месеца, са да продължава да върви нагоре по цена. Това значи, че в случай че някой има и има потребност да продава бижута, часовници и така нататък, може първо да се опита да пласира изделията от платина.

И да упорства за рационално пояснение по какъв начин се правят оценка. Едва на по-късен стадий да се разделя със златните полезности. Колкото повече може да задържи този миг, толкоз повече пари ще вземе.

Както е добре известно, нашият народ постоянно е ценял златото и го е считал за по-надежден метод да запази спестяванията си, в сравнение с парите, чиято стойност елементарно се обезценява, изключително при възобновените щения на държавното управление за влизане в чакалнята на еврозоната, където допустимото отклонение от курса на лв. е 15%.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР