Когато отрядът Натали Дей се омъжи за войника, който я

...
Когато отрядът Натали Дей се омъжи за войника, който я
Коментари Харесай

`Армията събра съпруга ми и мен - но след това ни унищожи и сега той е мъртъв`

Когато отрядът Натали Дей се омъжи за боеца, който я избави от сигурна гибел, тя смяташе, че е предопределено да живее щастливо вечно по-късно.

Военният воин Джеймс беше любовта на живота й, брилянтен брачен партньор и необикновен татко на двете им дъщери. Но единствено на 38 години Натали остана вдовица, а техните девойки Пейдж, на 18, и Фейт, на 17, останаха без татко. Борейки се да се оправи с ужасите, които видя в Косово, Ирак и Афганистан, Джеймс – прочут на приятелите си като Джими – се опита да се самолекува през тежкия посттравматичен стрес.

Той колабира и умря предходната година от опустошителното последствия от чернодробно заболяване, дължащо се на корист с алкохол. Натали – в миналото толкоз горда от военния метод на живот, че имаше почетен часовой на сватбата си – упреква армията, че не прави задоволително, с цел да помогне на брачна половинка й и бойци като него.

Тя споделя: „ ПТСР не беше по негова виновност. Той обезверено се нуждаеше от помощ, само че я нямаше на никое място. Армията ни събра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР