Когато няма държава, действа законът на джунглата. Шофьор на камион

...
Когато няма държава, действа законът на джунглата. Шофьор на камион
Коментари Харесай

Иван Гешев за уличната саморазправа в Бургаско: Когато няма държава, действа законът на джунглата

Когато няма страна, работи законът на джунглата. Шофьор на камион прегази дете, след което беше погубен от разярена навалица близки. Това е покруса, която демонстрира насаденото в хората възприятие за безотговорност.

До него ни докара некадърното ръководство на наведената коалиция. Това ръководство ни показва, че не е в положение да подсигурява сигурността на българските жители и справедливостта за всеки един от тях. Уличното правораздаване взима превес, когато господстват беззаконието и анархията, а институциите са в разпад.
Недопустимо е през 21 век и то в страна от Европейски Съюз да се търси отмъщение по противозаконен метод, без съд и присъда.

Крайно време е да бъдат взети ограничения за връщането на реда и справедливостта в страната. Необходим е освен нов Наказателен кодекс, само че и нови, виновни, морални народни представители!

Беззаконието идва от необразованите, корумпирани и некомпетентни депутати, които с дейностите си рискуват да станат жертва на същото това улично правораздаване, което предизвикат.

Нуждаем се от промяна, само че те не са в положение да я осъществят.
Докъде този политически отпадък докара страната ни? И има ли изобщо дъно?

Екипът на " Справедливост за България "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР