„Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян и

...
„Когато ние казваме, че нашите избиратели много обичат Делян и
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Решението Делян Пеевски да остане в България бе общо, ситуацията у нас го налага

„ Когато ние споделяме, че нашите гласоподаватели доста обичат Делян и гласоподават за него, ние не спекулираме с това, въпреки че четем в пресата иронични коментари”. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев в ефира на Нова тв.

„ В Сърница, където беше едно от мероприятията, на които Пеевски се появи персонално, е общината гласувала най-вече за Движение за права и свободи в цяла България. Гласовете за Движение за права и свободи са 91%”, уточни още той.

По думите му Движение за права и свободи не разочарова тези хора. „ Това е процедура в цяла Европа. Най-успешният политик в Италия - Берлускони се е кандидатирал 7-8 пъти и едвам в този момент влиза”, добави Цонев.

Според Цонев решението беше общо на всички. „ Според нас обстановката в страната и изборния резултат допускат Пеевски да остане в страната”, сподели още той.

„ Пеевски рядко се появява медийно, само че другояче върви при гласоподавателите и прави работа”, разяснява Йордан Цонев. Относно това кой има повече въздействие в Движение за права и свободи – Делян Пеевски или Ахмед Доган, Цонев отговори: „ Естествено, че Ахмед Доган. Той е икона в Движение за права и свободи. Поздрави ни за резултата”, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР