Когато ни подиграваха, че от джипката сме давали пари, ние

...
Когато ни подиграваха, че от джипката сме давали пари, ние
Коментари Харесай

Борисов: Когато ни подиграваха, че от джипката сме давали пари, ние ги давахме за пътища и училища

" Когато ни подиграваха, че от джипката сме давали пари, ние ги давахме за пътища и учебни заведения. Къде са в този момент парите? ". Това попита някогашният министър председател Бойко Борисов на предизборна среща в Смолян.

Той описа по какъв начин по пътя за Смолян си е спомнил за работата, която е била свършена в района по времето на неговото ръководство.

" Спомням си от 2010 година Почнахме от Асеновград - Пампорово - Смолян - нов път. 78 млн. бях ги оставил за третата лента. Заминаха. Смолян - Девин, Девин - Кричим - помните какви бяха ями. За Доспат и Кръстова гора нагоре и несъмнено би трябвало да минем нататък към Златоград, Ксантия, Рудозем - Ксантия е готово и направено, дори компютри им сложихме и язовир направихме ", изясни Борисов.

" Айде моите съперници да ги изкарате и да ги изпитате " Какво направи бе, сине майчин? ", прикани Борисов. Той се похвали, че за всичко, направено в Смолянско, той персонално е идвал и го е проверявал - пътища, учебни заведения, спортни зали, както и че ГЕРБ са вложили половин милиард лв. в района.

По негови думи партията е постигнала това без да тегли нов дълг всяка седмица.

" От едната страна - война. Напрежение има доста по света, банкрутират банки ", изясни водачът на ГЕРБ.

" Асен Василев споделя, че сте забогатели и към този момент сте по-добре. Но до момента не съм видял някой да го каже. Но тяхната клика са по-добре. Гледам ги по какъв начин се снимат по парковете все едно на 2 април ще имаме маратон ", пошегува се Борисов с съперниците си. Той напомни, че Кирил Петков и Асен Василев са били и служебни министри преди " Продължаваме промяната " да сформира държавно управление.

" Асен Василев три пъти прави бюджет и все е пай ", укори го той.

" Нашата най-важна задача е да дадем на нашите съграждани е да им дадем вяра - за благополучие и разцвет ", сподели кметът на Смолян Николай Мелемов.

" Всичко това, което се случи през тези 12 години е с помощта на усилена работа. Тук е моментът да изкажа благодарността на всички родопчани към господин Борисов, тъй като постоянно е бил покрай нас и ни е подкрепял ", сподели още Мелемов и изрази убеденост, че " бедствието " от последните две години няма да се повтаря. Добави че достиженията на ГЕРБ са забележими и в интерес на хората. 
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/200740435929639
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР