Когато насекомите влязат в дома ви, да се отървете от

...
Когато насекомите влязат в дома ви, да се отървете от
Коментари Харесай

Сложете това до прозореца и насекомите няма да приближават дома ви

Когато насекомите влязат в дома ви, да се отървете от тях не е елементарно. Веднага щом видите хлебарка или мравка на ваша територия, бъдете сигурни: в региона има доста повече вредители.

Днес ще ви кажем по какъв начин да се отървете от насекомите по най-безобидния метод! Дори в случай че в дома ви има деца или животни, можете безвредно да употребявате този инструмент.
 Кои са най-икономичните крушки? С тях сметките ви за ток ще паднат с 20% Кои са най-икономичните крушки? С тях сметките ви за ток ще паднат с 20%
Едно просто решение за спестовност на сила вкъщи предлага асоциация " Активни консуматори " - използването на светодиодно осветяване, ил...

Борба с вредителите

Всичко, от което се нуждаете, са малко дафинови листа! Поставете ги в ъглите на дома си и вечно ще забравите за нежеланите посетители!

Цялата загадка е, че инсекти като хлебарки, мравки, мухи, комари и молци просто не могат да устоят на аромата на дафиновите листа. Трябва също по този начин да поставите дафинови листа в буркана със зърнени храни, с цел да предотвратите появяването на дребни вредители в питателните ви ресурси.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР