Когато мислите за жената, родена под знака на Козирог, вероятно

...
Когато мислите за жената, родена под знака на Козирог, вероятно
Коментари Харесай

Ето 7 причини да ОБИЧАТЕ жена Козирог

Когато мислите за дамата, родена под знака на Козирог, евентуално си я представяте с много сложен темперамент, която би могла да изкара отвън нерви и човек със спокойствието на духовник. Това обаче е доказателство, че не постоянно можете да съдите един човек съгласно неговата зодия. Истината е, че дамите, родени сред 22 декември и 19 януари, са известни с това, че основават едни от най-щастливите фамилии и са същински пазителки на домашния уют. Ето няколко аргументи да бъдете признателни, в случай че имате такава дама в живота си!
1. Жената Козирог знае какво прави
Ако нещо се обърка или изскочи непредвидена обстановка, няма място за суматоха. Винаги можете да разчитате на нея да задвижи нещата, тъй като в главата си тя освен има проект Б, само че и най-малко още 5 разновидността. Козирозите постоянно са готови!
2. Лоялна е към половинката
Независимо дали мъж, или жена, всички родени под този знак са хора на достойнството. Ако ви е дала сърцето си, вашата обичана в никакъв случай няма да отклони вниманието си другаде, да залитне или да попадне в неловка обстановка.
3. Когато са спокойни, Козирозите са извънредно благи
В момента, в който се почувстват сигурни и спокойни във връзката си, Козирозите стават по-мили и от козлета. Няма обич, толкоз топла и радостна, колкото тази на жена Козирог. Ако сте си я спечелили, насладете й се.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР