Когато миналата година излезе първи сезон на Просто ей така

...
Когато миналата година излезе първи сезон на Просто ей така
Коментари Харесай

Ким Катрал отвръща на удара

Когато предходната година излезе първи сезон на " Просто ей по този начин " - сериалът-продължение на " Сексът и градът ", една от главните тематики за него беше подбудена не от това, което се случва в сериала, а от това, което отсъства.
 (Не)очакваното завръщане на Ким Катрал в
(Не)очакваното завръщане на Саманта Джоунс

Ето какво знаем за присъединяване ѝ в " Просто ей по този начин "

Да, приказваме за Ким Катрал, която по този начин и не се появи като Саманта Джоунс - една от най-обичаните (ако не и най-обичаната) героини в " Сексът и градът ". Затова пък във втори сезон на " Просто ей по този начин ", чиято премиера е на 22 юни, Катрал ще има епизодична роля.

Няма да ни липсва обаче. Защото също на 22 юни е премиерата на Glamorous - новият сериал на Netflix с... Ким Катрал в основната роля. Тя е Мадолин Адисън, собственичка на козметична империя, която има опасения, че някой от подчинените й я саботира.

За да разбере дали това е по този начин, тя наема Марко - куиър юноша, който е един от най-големите й почитатели. В ролята е YouTube звездата Мис Бени, който в последните години набира скорост и в киното.

От филмовия откъс виждаме, че ни чака нещо като " Дяволът носи Прада ", само че в областта на козметиката. А заниманието наподобява обезпечено - нещо, за което не сме сигурни за втория сезон на " Просто ей по този начин ".

Премиерата на Glamorous е на 22 юни в Netflix. Премиерата на " Просто ей по този начин " е на 22 юни в HBO Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР