Когато Меган Маркъл трябва да прикове вниманието върху себе си,

...
Когато Меган Маркъл трябва да прикове вниманието върху себе си,
Коментари Харесай

Изненадващият избор на Меган Маркъл

Когато Меган Маркъл би трябвало да прикове вниманието върху себе си, постоянно го прави по най-впечатляващия метод. Преди ден за първи път я видяхме на публично събитие от месеци насам и тя в действителност изглеждаше удивително.
 Меган Маркъл към този момент има контракт с организацията на звездите William Morris Endeavor
Нищо не може да спре Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс с следващ професионален триумф

На 16 май вечерта херцогинята на Съсекс участва на премиите на фондация Ms. Foundation Women of Vision Awards. 41-годишната Меган получи статуетка персонално от основателката на фондацията Глория Стейнем за приноса й в овластяването на дамите и девойките.

На събитието, което се състоя в Ню Йорк, тя дойде със брачна половинка си принц Хари, както и с майка си Глория Рагланд. Меган беше избрала да облече елегантна златна рокля Johanna Ortiz със междинна дължина, комбинирана със златисти сандали, както и една от гривните на принцеса Даяна.
 Снимка 618598

Оказва се, че роклята напълно не е определена инцидентно - през 2023 година се отбелязва златният празник на премиите Women of Vision, тъй че изборът на Меган Маркъл е напълно подходящ. А като момиче от Калифорния, златистото стои отлично на херцогинята.

Meghan’s speech - recounting seeing Ms. Magazine
— Steph Petit (@stephpetit_)
Феминисткото списание Ms. Magazine е основано през 1972 година от активистката Глория Стейнем. Година по-късно стартират да се раздават и премиите, които честват хора, съдействали за равноправието на половете и правата на дамите, и девойките, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР