Когато ме избраха за омбудсман, обещах да не стоя в

...
Когато ме избраха за омбудсман, обещах да не стоя в
Коментари Харесай

Манолова: Когато ме избраха за омбудсман, обещах да спечеля битката срещу несправедливостта

Когато ме избраха за омбудсман, дадох обещание да не заставам в офиса, а да печеля борбата против несправедливостта. Това сподели Мая Манолова в Зала 10 на НДК, където разгласи аргументите да се кандидатира за кмет на София, съобщи Агенция „ Фокус”.
Инициативният цивилен комитет, който издига Мая Манолова за кмет, се състои от 65 членове. Манолова благодари на всички тях за поддръжката.
„ Когато ме избраха за омбудсман, дадох обещание да не заставам в офиса си, а да печеля борбата против несправедливостта. За мен тази работа е идея. За тези 4 години с моя екип работехме крепко и не отстъпихме пред нищо. Колкото повече работехме, толкоз повече се усилваше доверието към нас”, уточни Манолова.
Тя изясни, че е подала оставка като омбудсман, тъй като на тази позиция опциите ѝ да промени нещата, с които не е съгласна, са били лимитирани. „ Кандидатирам се за кмет на София, тъй като всички ние можем, тъй като имам сили, тъй като не ме е боязън. Единственото, от което ме е боязън, е мълчанието и овчедушието”, съобщи Манолова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР